fbpx

Taurul Proud s-a întors „mândru” de la Agraria!

Echipa Karpaten Meat a fost prezentă și în acest an, așa cum v-am obișnuit în anii precedenți, la târgul de agricultură, zootehnie și industrie alimentară de la Cluj, Agraria 2013. În cadrul acestei ediții a târgului am purtat discuții cu fermierii interesați de piața cărnii de vită ANGUS din România, dar mai ales cu cei care doresc să treaca de la bovina de lapte la cea de carne.

 

Noutatea cu care ne-am prezentat la târg este materialul seminal provenit de la tauri de reproducție cu genetică de top din rasa ANGUS. În acest sens am avut alături de noi la standul Karpaten Meat un reprezentant de la firma colaboratoare din Germania, Bayern Genetik, care a purtat discuții cu toți cei interesați de achiziționarea de material seminal ANGUS. De asemenea, impunătorul taur Proud DM, a fost prezent la expozitie pentru a susține vizual calitatea materialului seminal, dar și genetica sa superioară. De la acest taur s-a recoltat material seminal pe care îl puteți achizitiona de la noi, dacă ne contactați la numărul de telefon 0269 232 977.

 

Cu ocazia acestui târg, am lansat evenimentul „First Beef Day of Romania” care se va desfășura la ferma noastră din Marpod, Sibiu, în data de 30 Mai 2013. Detalii despre programul evenimentului și cum vă puteți înscrie pentru a participa la acest eveniment veți afla urmărind site-ul nostru în perioada următoare.