fbpx

Echipa Karpaten Meat va participa, în perioada 22-26.02, la evenimentul ,,AGRA 2017” din Bulgaria

Echipa Karpaten Meat va participa, în perioada 22-26.02, la recunoscuta expoziţie internaţională specializată în agricultură, ,,AGRA 2017”, organizată în Plovdiv, Bulgaria. Este un eveniment care se concentrează atât pe sectorul de bovine dar reprezintă și o platformă food foarte renumită, fiind una dintre cele mai importante manifestări expoziţionale de profil din zona balcanică. Ȋn cadrul acestui eveniment au participat anul trecut 441 de firme expozante din 23 de ţări şi peste 40.000 de vizitatori. Acest eveniment promite a fi interesant nu doar pentru noi sau pentru crescătorii de bovine de carne Angus, ci şi pentru cei interesaţi să înceapă un astfel de business.

Prin participarea la acest eveniment ne dorim, în primul rând, promovarea companiei noastre în Bulgaria, dar şi promovarea cărnii de vită Angus. Ne dorim, ca participarea noastră la acest eveniment, să fie un real succes şi să demonstrăm că avem cunoştiinţe atât în reproducția animalelor, cât și în prelucrarea cărnii.

Suntem mereu în căutarea unor noi parteneri și în Bulgaria, așa că dacă doriți să aflați mai multe informații o puteți face căutând standul Karpaten Meat Group din cadrul târgului.
Vă așteptăm!