PROGRAM PARTENER

Karpaten Meat vă pune la dispoziție experiența în creșterea bovinelor ANGUS și vă oferă consultanță în construcția unei ferme durabile de bovine ANGUS.

 

Cum funcționează programul?

  1. Contactați firma Karpaten Meat pentru a programa o vizită la noi la fermă.
  2. Realizarea ofertei de preț și alegerea opțiunii potrivite pentru Dvs.
  3. Selectarea bovinelor dorite.
  4. Încheierea contractului de parteneriat și stabilirea prețurilor pentru răscumpărarea vițeilor înțărcați.
  5. Karpaten Meat pregătește bovinele și documentele necesare (pedigree, carantină, analize și vaccinări) pentru preluare.
  6. Creșteți și îngrijiți bovinele ANGUS și produceți viței proprii.
  7. Karpaten Meat cumpără vițeii înțărcați, între 6-12 luni, conform condițiilor stipulate în contract.

Deveniți partenerul nostru!

Pentru a crea o rețea de producție ANGUS la nivel național căutăm parteneri de încredere în producția de viței. Noi vă putem oferi cunoștințele și experiența noastră, suport tehnic și logistic, precum și prețuri echitabile. În sarcina dumneavoastră intră creșterea și îngrijirea bovinelor precum și producția de viței.

 

Avantaje pentru ambele părți implicate

Contractual, garantăm răscumpărarea vițeilor produși conform condițiilor specificate în contract. Vițeii trebuie alăptați cel puțin 6  luni de către mamă înainte de a fi răscumpărați. Garanția de răscumpărare a vițeilor reduce riscurile partenerului și îi asigură acestuia o piață de desfacere rentabilă. Investițiile sunt astfel amortizate într-un timp relativ scurt și, în același timp, se conferă încredere partenerului nostru, fiind astfel scutit de costuri în plus pentru furajare și forță de muncă.