fbpx

Începe perioada noilor achiziții de bovine – Karpaten Meat lansează două oferte

Sezonul rece aproape se termină iar întrezărirea primăverii aduce planuri noi în ferme și de asemenea, noi oportunități de dezvoltare pentru fermierii români.

Cei interesați de un business cu bovine de rasa Angus, cu genetică de top, sigur se vor bucura de următoarea perioadă pentru a planifica investițiile anului ce abia a început. Astfel, pentru că planurile bune nu se fac de pe o zi pe alta, Karpaten Meat Group a pregătit din timp două oferte de grup ce pot reprezenta fie un început promițător al unei ferme sau pot asigura o creștere a efectivului de bovine, atât în primă fază, cât și pe termen lung, în fiecare grup fiind inclus și un taur.

 

30 de vițele cu vârsta de 12 luni, împreună  cu un taur    rasa Angus, linie genetică din Irlanda  75,000 euro,  cu TVA inclus

 

30 de vițele cu vârstă între 15-24 de luni, împreună  cu un taur   rasa Angus, genetică mixtă din Europa  65,000 euro,  cu TVA inclus

 

Toate bovinele din ferma de pe Valea Hârtibaciului sunt   vaccinate   și   testate la zi,   libere de IBR  și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). De asemenea, toate animalele sunt   eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la ANT (ajutor național tranzitoriu).

 

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei   programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail   info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul   0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.