fbpx

Partners Day – Evenimentul dedicat partenerilor Karpaten Meat Group

În 04 mai 2018 a avut loc la sediul nostru din Marpod, cel mai mare eveniment al crescătorilor de bovine Angus din țară. Este a 2a manifestație de acest tip pe care o organizăm în ultimii 10 ani în România. Peste 170 de fermieri parteneri au fost prezenți la evenimentul de vineri, sub denumirea de Partners Day, manifestare cu un caracter comercial și informativ pentru sectorul de bovine de carne, din rasa Angus din România. Evenimentul cu circuit închis a fost dedicat partenerilor noștri și s-a bucurat de un real succes datorită prezenței în număr așa mare a fermierilor și a interesului acestora pentru o colaborare, în vederea continuării sistemului de producție Angus.

 

Acest eveniment a avut ca scop dezbaterea provocările majore cu care se confruntă acest sector, discutarea strategiei de dezvoltare a sectorului de bovine Angus, a programelor de parteneriat și a viitoarelor planuri de dezvoltare ale grupului nostru de firme.

 

În programul evenimentului au fost incluse atât prezentări de specialitate despre genetica Angus, despre sistemul de ameliorare Bredplan, despre tratamente sanitar-veterinare necesare în ferma Angus, cât și despre carnea de vită premium și informații privind menținerea unui nivel ridicat al calității în tot sistemul de producție, astfel maximizând eficiența și profitabilitatea afacerii.

 

Punctul culminant al întâlnirii a fost prezentarea noului program de parteneriat Leasing Bull, dar nu a lipsit nici vizitarea fermelor Karpaten Meat, prezentarea noilor investiții realizate și a tehnologiilor implementate precum și degustarea unui meniu cu carne de vită Angus la grătar.

 

De 10 ani de când am început acest business în România, creștem împreună cu partenerii noștri nu doar o fermă de reproducție de bovine Angus dar și un parteneriat, o prietenie, o familie a iubitorilor de Angus. Astfel scopul acestei întâlniri a partenerilor a fost de a le mulțumi că au fost alături de noi pe acest drum, că împreună am reușit să populăm pășunile românești cu peste 33,000 de bovine Angus și să dezvoltăm mai departe acest sector. Nu cu mult timp în urmă, în 2013, exact acum 5 ani la primul eveniment Angus din România „1st Beef Day” pe care l-am organizat, obiectivul nostru era ca în următorii ani în Europa să nu se mai vorbească de Angus din Pampas/Argentina ci despre carnea de vită Angus din România. Noi credem că bazele pentru realizarea acestui ideal sunt deja create și că nu mai avem mult până să realizăm acest pas, împreună cu partenerii noștri astfel România să devină un sector puternic de producţie a cărnii de vită premium.