fbpx

Din 10 paiete de material seminal Angus – 10 viţei metiş Angus cu Bălţată Românească

Anul trecut, după deschiderea depozitului de material seminal domnul Janos Gherghely, preşedintele asociaţiei de bovine din Caţa cumpară de la ferma Karpaten Meat 10 paiete de material seminal Angus: „Am cumpărat câteva paiete pentru test, să văd cum ies viţeii ca la anul să insamantez mai multe şi să intru în programul de parteneriat oferit de firma Karpaten Meat. Am rămas tare surprins de calitatea materialului seminal, reuşind ca din 10 paiete să montez 10 vaci.”

Pentru fermierii din Asociaţia Crescătorilor de Bovine din Sălaj s-au achiziţionat de la Karpaten Meat un număr semnificativ de paiete, urmând să fie folosite de mai mulţi fermieri din cadrul asociaţiei. Acum la sfârşitul lunii au început şi fătările care au decurs pâna acum fără probleme.

 

În cadrul programului de parteneriat Angus x Bălţată Românească firma Karpaten Meat nu oferă doar spre vânzare material seminal Angus ci va achizţiona produşii rezultaţi din reproducţie. Ca şi asociaţile mai sus menţionate, alţi 40 de fermieri şi asociaţii s-au alăturat programului. Pentru detalii accesaţi http://karpaten-meat.com/programe-de-parteneriat/angus-x-baltata-romaneasca/ sau sunaţi la numărul de telefon 0269/232 977.