Career

Vrei să lucrezi într-o companie multinațională cu experiență în domeniu, într-un mediu de lucru tânăr și dinamic? La Karpaten Meat vei avea un pachet de beneficii atractiv (salariu motivant în funcție de performanțe, prime, zile de concediu suplimentare în funcție de vechimea în companie, etc), oportunități de dezvoltare personală și profesională, traininguri și cursuri de formare.

Operator baze de date

Tehnician Veterinar

Șofer Camion

Assistant Manager

Nutrition Manager

Măcelar

Inginer Zootehnist

Medic Veterinar

Principiile fundamentale ale grupului de firme Karpaten Meat sunt bazate, în primul rând, pe integritate și onestitate. Convingerile și valorile noastre sunt demonstrate zi de zi printr-o atitudine deschisă, sinceră, respectuoasă, dar și prin dedicarea și angajamentul în obținerea performanțelor de vârf.

Ca și companie focusul nostru constă în găsirea de soluții optime pentru clienții noștri atât fermieri, companii, instituții, cât și consumatori finali. Realizăm că avem succes în relația cu clienții atunci când avem succes în relațiile dintre noi, angajați ai companiei, parteneri în dezvoltarea acesteia.

Scopurile, valorile și principiile noastre nu sunt doar regulile de bază ale unei societăți, se referă la aspecte mai subtile ale integrității umane care reflectă într-adevăr caracterul unei persoane. Creăm încredere prin a fi deschiși, onești, direcți și sinceri. Livrăm succes trăind după scopul, valorile, principiile noastre și ne comportăm în conformitate cu standardele stabilite de companie.

 

+ 40  736 620 911
recruiting@karpaten-meat.com

Angajatul pe care ni-l dorim

Calitatea și angajamentul oamenilor noștri ne diferențiază de celelalte companii, astfel ne selectăm și ne dezvoltăm angajații gândind pe termen lung iar performanța este cea care contează. Prețuim atât rigurozitatea intelectuală cât și angajamentul emoțional, menținând în mod conștient echilibrul între interesele locale și cele ale grupului. Promovăm încrederea și integritatea în relațiile interne, reputația noastră se bazează pe acțiunile și declarațiile fiecărui angajat, astfel suntem cinstiți și acționăm în mod etic în toate tranzacțiile noastre. Considerăm necesară și normală promovarea unei munci bazate pe etică și integritate.

Munca în echipă ne definește, astfel ne dorim să fii un bun coleg, să-ți dezvolți competențele de socializare și inter-relaționare, atât pentru a construi un mediu de lucru plăcut, cât și pentru a solidifica relațiile cu partenerii noștri. Concentrează-ți întreaga activitate pe obținerea unor rezultate concordante cu cerințele pieței, fii mereu pregătit să-ti depășești limitele și nu uita cât de important este să-ți asumi responsabilitatea deciziilor și a muncii pe care o desfășori. Ne dorim alături de noi oameni inventivi, cu spirit antreprenorial, cu dorința de a schimba și de a promova schimbarea atunci când aceasta este necesară.

De ce grupul KM?

Fiecare angajat este foarte important pentru noi. Așa cum acordăm cea mai mare grijă văcuțelor noastre Angus și așa cum menținem calitatea în toate procesele noastre de producție, în aceeași măsură punem pasiune și în dezvoltarea profesională a oamenilor noștri. Spirit de echipă, caracter întreprinzător, pasiune, responsabilitate, provocare, succes – acestea sunt doar câteva dintre multele atribute care definesc mediul dinamic de lucru în cadrul grupului de firme Karpaten Meat. Totodată și stilul de conducere promovează atât dezvoltarea companiei, cât și a persoanelor din cadrul acesteia.

Deoarece suntem în continuă dezvoltare grupul de firme Karpaten Meat este un loc care oferă angajaților reale oportunități de dezvoltare, încurajându-i să aibă spirit întreprinzător și să își asume responsabilități. Mai mult decât atât, dezvoltând o cultură a colaborării atât interpersonal cât și între departamente/companii, la Karpaten Meat lucrăm și câștigăm în echipă!

Karpaten Meat înseamnă mai mult decât o companie tânară și în continuă dezvoltare, Karpaten Meat este un drum spre succes! Dacă ești o persoană implicată și voluntară, întreprinzătoare, dacă ai spirit de echipă, inițiativă și cunoștinte în diferite domenii, dacă înveți repede și îți dorești să evoluezi atunci alătură-te echipei noastre!

Viziunea grupurilor KMG

Grupul de firme Karpaten Meat dorește să devină lider în furnizarea de programe inovative pentru piața de bovine de carne din rasa Angus, cât și pentru carnea de vită Angus: de la reproducție, la îngrășare și până la comercializarea cărnii. Misiunea noastră este de a crea o valoare distinctă partenerilor noștri și o valoare relevantă consumatorilor prin soluții și capacități inovatoare. Împreună cu angajații noștri creăm încrederea că vom livra ceea ce ne propunem și ceea ce promitem.  Vrem să devenim pentru consumatori – prima alegere, pentru clienți – partener indispensabil, pentru partener – cel mai dorit partener, pentru angajat – angajatorul ales, pentru comunitate – responsabil față de cetățeni și pentru investitori – dezvoltarea sustenabilă.

Scopul nostru

Scopul nostru este de a ajuta oamenii să mănânce mai sănătos și să trăiască mai bine. Vom oferi produse și servicii de calitate superioară și valoare care să îmbunătățească viața consumatorilor din întreaga lume, atât pentru ziua de azi cât și pentru generațiile viitoare. Astfel, toți oamenii care vor beneficia de produsele noastre ne vor răsplăti cu vânzări de top, profit și crearea de valoare, care să permită angajaților, companiei, acționarilor noștri și comunităților în care trăim și lucrăm să prospere pe toate planurile. Toți angajații, indiferent de firmă, de departament, de locație şi funcţie reprezintă un element esențial în dezvoltarea companiei şi fiecare are o valoare unică de adăugat scopul nostru definește existența noastră ca și companie, ca și fermă comercială de top.  Astfel,  produsele și serviciile pe care le oferim trebuie să fie de calitate superioară și de valoare în toate etapele producției.

Valorile noastre

Valorile noastre sunt cele care ne leagă pe toți ca o unitate și ca o companie. Valorile sunt drumul nostru către succes. Sunt angajații noștri care aduc valorile noastre la viață, în timp ce ne concentrăm să îmbunătățim viața partenerilor, a clienților și a consumatorilor noștri. Valorile noastre, concentrarea noastră pe consumatori, oamenii noștri și produsele noastre reprezintă structura de bază ce definește compania noastră. Ele se definesc prin ceea ce așteptăm unii de la ceilalți și sunt critice pentru atingerea obiectivelor noastre.

 

 • Integritate
 • Leadership și Inovație
 • Responsabilitate
 • Pasiunea pentru succes
 • Încredere și respect

Principiile noastre

Principiile noastre oferă un cadru care ne ghidează modul în care gândim și acționăm. Ele ne ajută la menținerea identității noastre în vremuri bune și rele. Arătăm respect pentru toate persoanele. Interesele companiei și cele ale individului sunt inseparabile. Ne concentrăm strategic în munca noastră. Inovarea este piatra de temelie a succesului nostru. Punem valoare pe dezvoltare personală. Încercăm să fim cei mai buni. Interdependența individ – companie este un mod de viață. Aspirăm la crearea și menținerea unei structuri organizaționale bazate în mod egal pe valori și performanță. Întipărirea valorilor în cultura noastră înseamnă nevoia unor principii formulate clar și practicate zi de zi de către toți angajații companiei. Acestea sunt principiile și comportamentele noastre de sprijin care decurg din scopul și valorile noastre.

Grupul de firme Karpaten Meat dorește să devină lider în furnizarea de programe inovative pentru piața de bovine de carne din rasa Angus, cât și pentru carnea de vită Angus: de la reproducție, la îngrășare și până la comercializarea cărnii. Misiunea noastră este de a crea o valoare distinctă partenerilor noștri și o valoare relevantă consumatorilor prin soluții și capacități inovatoare. Împreună cu angajații noștri creăm încrederea că vom livra ceea ce ne propunem.  Vrem să devenim pentru consumatori – prima alegere, pentru clienți – partener indispensabil, pentru partener – cel mai dorit partener, pentru angajat – angajatorul ales, pentru comunitate – responsabil față de cetățeni și pentru investitori – dezvoltarea sustenabilă.

Departamente

HR & SERVICES

HR & Services

Departamentul de Resurse Umane este departamentul care ofera companiei  structura și capacitatea de a satisface nevoile de afaceri prin gestionarea celor mai valoroase  resurse  ale acesteia – angajații săi. Departamentul de Resurse Umane are ca misiune furnizarea de politici și proceduri eficiente, precum și direcții orientate către angajați și suport în cadrul companiei, în ceea ce privește managementul schimbării, leadership-ul, dezvoltare personală și profesională a angajaților. Departamentul de resurse umane se asigură că misiunea, viziunea, valoriile, principiile fundamentale și factorii, care orientează întreaga companie pe calea spre succes, sunt eficientizate și menținute.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Dezvoltarea și planificarea strategiei de Resurse Umane
 • Recrutarea de personal
 • Instruirea și dezvoltarea
 • Managementul performanței
 • Managementul compensațiilor & bonusurilor
 • Elaborarea de proceduri interne și strategii de dezvoltare
 • Gestionare relației cu angajații
 • Servicii de suport
FACILITIES

Facilities

Departamentul de Facilități se asigură că planificarea, proiectarea, construcția, exploatarea și întreținerea tuturor dotărilor  sprijină activitățile operaționale (zootehnice și agricole), precum și cele administrative.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Menținerea și îmbunătățirea facilităților fermelor și sistemelor de utilități într-un mod sigur, funcțional și eficient, în concordanță cu valorile organizaționale și bugetul disponibil
 • Identificarea și efectuarea operațiunilor de întreținere necesare din cele de mai sus, conform unui program creat cu echipa de management
 • Participarea la inspecțiile de mediu, sănătate și siguranță; punerea în aplicare a modificărilor, conform recomandărilor
 • Supravegherea construirii de clădiri noi și facilități
 • Coordonarea și obținerea tuturor autorizațiilor și aprobărilor necesare (construire, demolare, ISU, ape, mediu, etc.)
VÂNZARE ȘI ACHIZIȚIE DE BOVINE ANGUS

Vânzare și Achiziție de Bovine Angus

Departamentul de Vânzări animale are o dublă funcție de vânzare și de achiziție de bovine de carne rasa Angus. Echipa de vânzări a departamentului oferă soluții integrate pentru business-ul clienților și o serie de servicii cum ar fi logistică, consultanță în managementul unei ferme Angus, servicii pentru a ajuta clienții să își creeze un business cu bovine Angus sau să își consolideze afacerea existentă.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Vânzarea de bovine Angus, MSC, sare minerală și dotări tehnice
 • Achiziția de bovine Angus pentru îngrășare și abatorizare
 • Organizarea participării la conferințe, târguri și expoziții de profil, întâlniri cu grupuri de vizitatori
 • Organizarea vizitelor în cadrul fermei Karpaten Meat și a altor activități conexe
 • Gestionarea bazelor de date și a întâlnirilor cu clienții
 • Managementul stocului de animale de vânzare
 • Organizarea transportului de animale vii, către și de la partenerii Karpaten Meat sau terți
VÂNZARE DE CARNE DE VITĂ ANGUS

Vânzare de Carne de Vită Angus

Departamentul de vânzare carne se asigură de valorificarea producției de carne premium de Angus din cadrul fermei noastre. Are rolul de a asigura și respecta cele mai înalte exigențe ale clienților noștri pentru o calitate superioară, nu doar a cărnii, ci și a întregului proces de la abatorizare până “în farfurie”. Activăm atât pe piața externă, cât și pe cea internă, punând accent în special pe piața internă, din dorința noastră de a crea o cultură a consumului de carne de vită de calitate superioară.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Vânzarea de carne de vită premium Angus
 • Gestionarea comenzilor și a stocului de carne
 • Organizarea transportului atât intern cât și extern
 • Organizarea participării la conferințe, târguri și expoziții de profil, întâlniri cu grupuri de vizitatori
 • Organizarea de degustări, show-uri culinare în restaurante, retail și outdoor
 • Dezvoltarea de proiecte și concepte în vederea promovării diferitelor produse din carne de vită Angus
 • Dezvoltarea de parteneriate cu persoane fizice și juridice, care își doresc să valorifice un produs de calitate autohton
DEPARTAMENTUL BOVINE DE REPRODUCȚIE

Departamentul Bovine de Reproducție

Departamentul Bovine de reproducție este responsabil de creșterea exclusivă de bovine din rasa Angus. Toate bovinele noastre dețin certificate de origine și sunt atent selecționate și ameliorate în fiecare an de către specialiștii noștri. Echipa din cadrul acestui departament este responsabilă cu implementarea unui managemenl al cirezii corect, optimizând astfel procesele, infrastructura și furajarea, accentul punându-se pe eficacitate și pe adminstrarea bovinelor în standarde de sănătate și siguranță.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Asigurarea funcționării procesului de creștere a animalelor în cadrul fermei de reproducție
 • Monitorizarea stării animalelor, observând modul în care arată, în care  se grupează, simptome, etc.
 • Monitorizarea și asigurarea rezervelor de furaje și apă ale fermei
 • Planificarea și coordonarea activităților pe loturi de animale (cântăriri, crotalieri, însămânțări, etc.)
 • Realizarea periodică a situațiilor procentuale privind mortalitatea, consumul de furaj, efectivul de animale, etc
DEPARTAMENTUL BOVINE DE ÎNGRĂȘARE

Departamentul Bovine de Îngrășare

Departamentul Bovine de Îngrășare este specializat pe îngrășarea vițeilor Angus proveniți atât din cadrul fermei Karpaten Meat, cât și de la parteneri, având ca și obiective îngrășarea vițeilor cu un spor mediu zilnic ridicat și o furajare eficientă a acestora, precum și menținerea efectivului Angus în stare bună de sănătate, cu un minim de efort. Echipa departamentului produce și livrează către abator viței Angus finisați conform specificațiilor către abator, în conformitate cu standardele de calitate impuse de client. Printr-un management al cirezii corect se gestionează eficient și calitativ bovinele prin procese optime, infrastructură specifică cerințelor rasei. În mod constant prin teste și analize se stabilește furajul și rețeta de furajare a acestora conform vârstei și categoriei.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Elaborarea rațiilor de hrană pentru animale și urmărirea implementării acestora, asigurând buna desfășurare a procesului de hrănire a animalelor
 • Întocmirea rapoartelor zilnice de furajare, pe fiecare categorie în parte și grupe de animale
 • Efectuarea controale vizuale asupra furajelor
 • Elaborarea necesarului de furaje (baloți, cereale, etc.) pentru fermă și organizarea transportului acetora.

 

MANAGEMENT STOCKBOOK

Management Stockbook

Fiecare animal existent în fermă este înregistrat în sistemul nostru de management Stockbook unde sunt introduse date despre acesta de la detalii despre fătare, la greutăți, monte, dezvoltare corporală, testări, vaccinări, proprietăți maternale până la transmiterea genetică de valori.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Gestionarea bazei de date Stockbook
 • Operarea de modificări în cadrul programului (identificare, mişcare, evenimente, export, import)
 • Operarea formularelor autorizate
 • Menţinerea legăturilor cu instituţiile de stat: APIA, ANARZ/OARZ, ANSVSA/DSV, SANEPID și Primării.
 • Evidență exactă a tuturor caracteristicilor fiecărui animal (pedigree, linie genealogică, greutate, spor zilnic, )
 • Evidență exactă a diverselor evenimente (fătări, tratamente, vaccinări, castrări, etc.)
 • Evidența modului de organizare al animalelor (grupuri, pășuni, grajduri, ferme, etc)
AGRICULTURE

Agriculture

Departamentul agricultură cultivă lucernă, amestecuri de graminee, leguminoase și porumb. Produsele pe care le obținem sunt lucerna siloz, graminee cu leguminoase siloz, porumb siloz, fân realizat din lucernă și din amestec graminee cu leguminoase și baloți din lucernă și din amestec graminee cu leguminoase. Toata recolta obținută se folosește exclusiv pentru hrana animalelor proprii. Monitorizăm producția și lucrările în timp real și monitorizăm în mod constant calitatea furajelor. Producem furaje în funcție de necesitatea anuală, ținând cont de efectivul de animale, vârsta, categoria bovinelor pentru obținerea unei cărni de calitate, existând în acest sens un management agricol activ.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Planificarea, coordonarea, conducerea și controlul activităților agricole
 • Planificarea anuală a campaniei agricole
 • Pregătirea lucrărilor de înființare și întreținere a tuturor culturilor agricole/vegetale
 • Organizarea și coordonarea activității lucrărilor agricole în cadrul companiei, stabilirea modalității de execuție a lucrărilor de specialitate
 • Coordonarea, monitorizarea și verificarea lucrărilor planificate, stadiului culturilor în toate etapele de vegetație
 • Monitorizarea constantă a mediului agricol și informarea cu privire la legislația în vigoare și a tehnologiilor apărute
 • Elaborarea documentaţiei pentru lucrările agricole realizate
 • Transportul gunoiului generat în urma curățării grajdurilor, depozitarea și distribuirea gunoiului pe parcele/pășuni
 • Realizarea evidenței consumurilor de furaje
 • Monitorizarea permanentă a calității furajelor
 • Gestionarea parcului auto al utilajelor și echipamentelor agricole
LAND & TOPO

Land & Topo

Departamentul Land & Topo se ocupa de găsirea de noi oportunități de investiții în terenuri agricole pentru companie sau pentru terți și de toate procedurile necesare arendării și achiziției de terenuri.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Achiziționare și arendarea de terenuri
 • Cartografierea terenurilor
 • Inventarierea terenurilor
 • Curătarea terenurilor
 • Managementul subvenției terenurilor
 • Consultanța în etapa premergătoare investiţiei: consultanţă în deciziile de investiţie, înfiinţarea persoanei juridice, consultanţă juridică
 • Consultanța în etapa de operare: gestionarea bazelor de date, raportarea terenurilor, cartografierea terenurilor, vânzarea de terenuri, managementul subvenţiei, administrarea certificatelor Bio
 • Consultanța în etapa de dezvoltare a proiectului: managementul achiziţionării de terenuri, înregistrarea în cartea funciară, managementul lease-in în gestionarea de terenuri, managementul compactării terenurilor, inventarierea terenurilor, gestionarea bazelor de date ale terenurilor, raportarea terenurilor, cartografierea terenurilor, curăţarea terenului
FINANCE & LEGAL

Finance & Legal

Departamentul Finance&Legal este departamentul care asigură atât respectarea reglementărilor legale din domeniul financiar-contabil, cât și cadrul legal corespunzător desfășurării optime a relațiilor cu partenerii de afaceri. De asemenea, este departamentul care, împreună cu managementul companiei, se ocupă cu planificarea resurselor financiare, implementarea unor programe concrete de măsuri de eficientizare a resurselor şi de punere în practică a strategiilor adoptate.

 

Activități principale ale departamentului:

 • Realizarea evidenței financiar-contabile și a rapoartelor financiare și fiscale potrivit legislației in vigoare
 • Întocmirea/urmărirea bugetului de venituri și cheltuieli
 • Analiza cifrei de afaceri pe centre de activitate, analiza profitabilității, urmărirea structurii costurilor, analiza activelor și a datoriilor
 • Optimizarea fluxurilor de numerar
 • Efectuarea plăților la termenul scadent
 • Realizarea evidenței gestionare a patrimoniului