fbpx

AGRICULTURĂ

Noi, cei de la Karpaten Meat, considerăm că este datoria noastră să contribuim la aprovizionarea populației cu alimente sănătoase și de calitate. Noi cultivăm terenurile după normele stricte de agricultură ale Uniunii Europene și după standardele BioSuisse.

 

România oferă cele mai bune condiții pentru producția naturală de carne de vită și cereale. Pentru a susține o agricultură puternică și ocrotitoare mediului înconjurător, firma Karpaten Meat contribuie cu producția de cereale obținute în mod natural pentru producția de carne de vită. Pășunile și terenurile pe care le lucrăm au valoare naturală ridicată, respectiv speciile de plante indigene prosperă și se conservă în timp, menținând biodiversitatea caracteristică Văii Hârtibaciului.

În cadrul programului nostru de furajare pentru bovinele aflate în reproducție cultivăm lucernă, amestecuri de graminee și leguminoase (speciile indigene) iar pentru bovinele aflate în îngrășare se cultivă în plus și porumb. Produsele pe care le obținem sunt lucerna siloz, graminee cu leguminoase siloz, porumb siloz, fân realizat din lucernă și din amestec graminee cu leguminoase și baloți înfoliați din lucernă și din amestec graminee cu leguminoase. Toată recolta obținută se folosește exclusiv pentru hrana animalelor din fermele proprii. Folosim semințe de la producători români și monitorizăm producția și lucrările în timp real.

 

Deși clima și solurile  din zonă reprezintă uneori o provocare, reușim să obținem rezultatele dorite împreună cu o echipă dedicată și implicată. Acordăm o atenție deosebită condițiilor de păstrare a produselor obținute și a furajelor în general, monitorizând constant calitatea acestora. Producem furaje în funcție de necesitatea anuală, ținând cont de efectivul de animale, vârsta, categoria bovinelor pentru obținerea unei cărni de calitate, existând în acest sens un management agricol activ. Colaborarea între managementul  agricol și cel zootehnic ne asigură rezultatele dorite și ne ajută să ne depășim provocările și să ne îmbunătățim performanța.

100

Hallo

yeah yeah yeah