KMG în România

Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a început încă de acum zece ani, când fondatorii au decis să dea o șansă posibilităților nelimitate ale României. De-a lungul timpului, s-au transformat de la antreprenorii individuali la dezvoltatori corporativi dar totul a început cu o idee și un vis. Pentru agricultorii cu curaj și spirit antreprenorial România este țara cu posibilități aproape nelimitate, așa cum afirmă și directorul general al grupului de firme Karpaten Meat: „România este țara cât poți vedea cu ochii”, unde Samuel Widmer și Stefan Jung au găsit condiții ideale pentru producția de carne de vită de calitate pe pășuni durabile.

 

Și aici a pornit totul „de la iarbă la carne de vită de calitate”, iar carnea de vită din Carpați este viitorul Angus în Europa. Astfel unitatea din România a devenit un model pentru viitorul țărilor din Europa de Est, o combinație de succes a resurselor pentru producția de carne de calitate Angus la standardele cele mai înalte. Scopul fondatorilor este ca țările din Europa să livreze carne de calitate superioară pentru Europa.

 

Într-o călătorie în România fondatorii au văzut potențialul real al pășunilor din Transilvania. Ideea o aveau de ceva vreme în minte și dorința era prezentă, iar aici au găsit locul ideal pentru a începe primul lor proiect; astfel, în 2008 au creat prima fermă de creștere de bovine de carne rasa Angus și și-au luat angajamentul de a produce carne de vită de calitate, atât din punct de vedere ecologic, cât și economic.

Astfel valorile companiei de azi reflectă moștenirea lor agricolă, onestitate și integritate, încredere și respect. Pentru Karpaten Meat modul în care lucrează este modul în care trăiesc, în armonie cu natura și conectați la cele mai înalte standarde de calitate posibile, astfel și tipologia businessului și țara se potrivesc perfect cu ce doresc să realizeze. Business-ul cu bovine Angus promovează un viitor durabil, și toată structura acestuia este construită pe o fundație de respect pentru toate relațiile pe care le construiesc.

 

Tendința în Europa este de a crește producția de bovine în țările din Balcani. Fondatorii Karpaten Meat au recunoscut această tendință și au creat în România un nucleu funcțional de bovine Angus precum și o rețea de producție de viței Angus prin intermediul programelor de parteneriat pe care le oferim colaboratorilor noștri. Proiectul nostru se bazează și pe legătura cu parteneri de încredere din Europa. Sistemul nostru Angus se bazează pe cooperarea cu companiile partenere, atât pentru reproducție, cât și pentru îngrășare. Prin urmare, se realizează avantaje economice comune, prin specializarea în etape individuale de producție. În calitate de furnizori de sisteme, Karpaten Meat oferă contracte de furnizare și de achiziție echitabile cu beneficii de ambele părți.

VÂNZARE BOVINE ANGUS

VÂNZARE BOVINE ANGUS

MATERIAL SEMINAL ANGUS

MATERIAL SEMINAL ANGUS

CONSULTANȚĂ

CONSULTANȚĂ

DOTĂRI TEHNICE

DOTĂRI TEHNICE

ACHIZIȚIA DE BOVINE

ACHIZIȚIA DE BOVINE

VÂNZARE CARNE ANGUS

VÂNZARE CARNE ANGUS