fbpx

PROGRAME DE PARTENERIAT

Karpaten Meat vă pune la dispoziție experiența în creșterea bovinelor ANGUS și vă oferă consultanță în construcția unei ferme durabile de bovine ANGUS.

PROGRAMUL DE RĂSCUMPĂRARE A VIȚEILOR PRODUȘI

 

Cum funcționează programul?

 1. Contactați firma Karpaten Meat pentru a programa o vizită la noi la fermă.
 2. Realizarea ofertei de preț și alegerea opțiunii potrivite pentru Dvs.
 3. Selectarea bovinelor dorite.
 4. Încheierea contractului de parteneriat și stabilirea prețurilor pentru răscumpărarea vițeilor înțărcați.
 5. Karpaten Meat pregătește bovinele și documentele necesare (pedigree, carantină, analize și vaccinări) pentru preluare.
 6. Creșteți și îngrijiți bovinele ANGUS și produceți viței proprii.
 7. Karpaten Meat cumpără vițeii înțărcați, între 6-12 luni, conform condițiilor stipulate în contract.

 

Avantajele programului:

Contractual, garantăm răscumpărarea vițeilor produși conform condițiilor specificate în contract. Vițeii trebuie alăptați cel puțin 6  luni de către mamă înainte de a fi răscumpărați. Garanția de răscumpărare a vițeilor înseamnă costuri reduse pentru fermierul partener și îi asigură acestuia o piață de desfacere rentabilă. Investițiile sunt astfel amortizate într-un timp relativ scurt și, în același timp, se conferă încredere partenerului nostru, fiind astfel scutit de costuri în plus pentru furajare și forță de muncă.

PROGRAMUL DE CREDITARE AGRICOVER

 

 1. Finanțare pornind de la 66.000 euro pentru achiziția a 30 de vițele apte de montă, cu genetică mixtă + un taur rasa Angus
 2. Finanțare pornind de la 66.000 euro pentru achiziția a 25 de juninci gestante rasa Angus

 

Avantajele programului:

Oferă tuturor fermierilor suport atât pentru achiziția de animale, cât și pentru acoperirea cheltuielilor curente din fermă (hrană, îngrijire medicală, utilități…). Avantajele unui astfel de program aduc posibilitatea unei finanțări rapide și sigure, cu rambursare flexibilă, scadențar corelat cu cash-flow-ul generat de valorificarea producției, încasarea subvenției sau în funcție de calendarul fătărilor. Finanțarea are o durată de până la 5 ani, cu posibilitate de grație pentru primul an și avans începând cu 10%. Garantarea se face cu animalele finanțate și cu contractul de vânzare tăurași. Mai multe informații și contactul reprezentaților pe regiuni AICI.

PROGRAMUL DE LEASING TAURI

 

 1. Se identifică linia genetică de proveniență a taurului în funcție de dorința de dezvoltare a fermei
 2. Se selectează un taur din linia genetică stabilită
 3. Se întocmește documentația necesară programului de leasing și se achită factura de avans
 4. Se organizează transportul
 5. Taurul selectat este achiziționat de către fermier pentru o perioadă predefinită de 2 ani
 6. Bunăstarea taurului este responsabilitatea posesorului, respectiv a partenerului pentru perioada de leasing
 7. La 1 an de la livrarea taurului se va achita prima rată
 8. La finalizarea celui de al doilea an se va achita următoarea rată
 9. Partenerul are posibilitatea să returneze taurul la valoarea reziduală

 

Avantajele programului:

Producătorul poate demara programul cu o sumă mică de bani iar ratele pot fi achitate prin furnizarea de produși. Taurii din programul de leasing fiind descendenți din tauri campioni, genetica pusă la dispoziție pentru reproducere este una de top ce va aduce fermierilor rezultate pozitive în dezvoltarea efectivului. Programul oferă posibilitatea aplicării unui management facil, prin montă naturală în fermă și posibilitatea de a diversifica liniile genetice înspre îmbunătățirea diverselor caractere ale rasei. Un alt beneficiu e și degrevarea de responsabilitățile de transport ale taurului.

PROGRAMUL DE REZERVARE A BOVINELOR GESTANTE

 

 1. Calculează numărul de gestante dorite și rezervă-le de acum, prin comandă.
 2. Achită avansul de rezervare, pentru a te asigura că vei avea la toamnă bovinele.
 3. În lunile septembrie/ octombrie selectează animalele, direct din ferma noastră, înainte de livrare

 

Avantajele programului:

Fermierii care doresc să-și completeze efectivul trebuie să știe de posibilitatea de a rezerva bovine cu termen de fătare în primăvară și să se bucure de beneficiile unui management eficient, datorat costurilor minime de întreținere atât a gestantelor, cât și a vițeilor fătați, ce se vor hrăni direct cu iarba de pe pășune. De asemenea un mare avantaj mare al acestui program pentru parteneri se adresează fermierilor care deschid exploatații noi și care vor putea beneficia de subvenția nouă ANT.

PROGRAMUL DE ACHIZIȚIE VACI REFORME

 

 1. Contactați firma Karpaten Meat pentru a programa o vizită în ferma dvs.
 2. Se face evaluarea animalelor de vânzare, de către reprezentanții noștri
 3. Se stabilesc detaliile logistice și transportul

 

Avantajele programului:

Mulți dintre colaboratorii noștri vechi caută deja variante rentabile pentru înlocuirea reformelor din fermă.  Răspundem așadar și de această dată necesităților fermierilor parteneri și includem în programul nostru de parteneriat posibilitatea de achiziție a bovinelor care au ajuns la costuri prea mari de întreținere. Pe lângă deja cunoscutul program de achiziție a vițeilor, pe care ne-am specializat și care și-a dovedit eficiența, anul acesta Karpaten Meat lansează o nouă formă de program destinat răscumpărării de reforme.

DEVINO PARTENERUL NOSTRU!

 

Pentru a crea o rețea de producție ANGUS la nivel național căutăm parteneri de încredere. Noi vă putem oferi cunoștințele și experiența noastră, suport tehnic și logistic, precum și prețuri echitabile. În sarcina dumneavoastră intră înțelegerea importanței geneticii, creșterea și îngrijirea bovinelor precum și producția de viței.