RESTAURANTE PARTENERE

În succesul unei afaceri, calitatea dă tonul – stă la baza produselor, serviciilor și deciziilor.  Interesul nostru este ca fiecare partener să beneficieze de valoarea adusă de carnea de vită Angus, să aibă posibilitatea de a oferi clienților preparate excepționale, ce au la bază materie primă sănătoasă, gustoasă și de încredere. De asemenea, ca iubitorii de carne de vită să aibă posibilitatea de a consuma un produs premium, local și recunoscut internațional pentru calitățile lui.

 

Întreaga activitate de producție a cărnii Premium Angus are la bază dorința noastră de a crea o cultură gastronomică în România, în ceea ce privește consumul cărnii de vită.

Promovăm o alimentație responsabilă, cu respect pentru natură și resurse, care ține cont de bunăstarea animalelor și bazată pe materie primă de încredere ce poate aduce inspirație pentru diverse preparate creative.

Misiunea noastră nu se oprește la a fi furnizor. Pentru a dezvolta obiceiuri culinare de calitate în rândul consumatorilor, atenția noastră se îndreaptă către parteneri din toată țara, alături de care oferim clienților acces la produse superioare, obținute local, 100% natural.

 

Reușita vine din implicare! Ne susținem constant partenerii și ne implicăm în dezvoltarea comună!