CALITATE

Consumatorii cer producătorilor de carne de vită transparență, calitate și constanță în producție – o dorință pe care și noi o susținem și o respectăm prin aplicarea  programului de marcă “Quality Guaranteed by Angus Group”, program activ la nivel internațional. 

 

Tot sistemul de producție – de la iarbă la carnea din farfurie – este un proces controlat și urmărit. Totul începe cu o genetică de top, urmând apoi o reproducție corespunzătoare, managementul fermei, furajare naturală, abatorizare la cele mai înalte standarde, tranșare și procesare specializată. Acest sistem complet garantează o carne cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și gust unic, care se distinge fără excepție la orice degustare, de toate celelalte rase de vită din lume.

 

Participarea la managementul de calitate elvețian de carne asigură că animalele sunt crescute conform normelor de protecție a mediului și al animalelor.

Aceste reguli de management sunt aplicate și respectate întocmai în creșterea bovinelor din care provine această carne.  Calitatea este gestionată și monitorizată la fiecare pas din întregul proces și este certificată de Quality Guaranteed by Angus Group, un sistem internațional de calitate Angus recunoscut ca un standard ridicat de obținere a calității cărnii de vită. Acest lucru garantează faptul că toți clienții noștri primesc carne de vită Angus de calitate superioară, cu o mai mare frăgezime, textură îmbunătățită și gust unic.

 

Procesul de producție este urmărit pas cu pas de la fermă la abator, tranșare și ambalare. Inginerii de calitate ai Angus Group Quality Guaranteed monitorizează întregul proces și clasificarea carcaselor, asigurând astfel identitatea și calitatea produsului, în conformitate cu standardele internaționale recunoscute de către consumatorii cunoscători de carne de vită de calitate. Sigiliul de certificare atestă întregul proces.