fbpx

PREMIUM ANGUS SHOP

Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.

 

Ne dorim ca toți consumatorii să aibă posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită Angus de calitate premium. Din acest motiv a luat naștere magazinul online Premium Angus și pachetele care se găsesc pe acesta. Pregătite pentru iubitorii de carne de vită, dar și pentru cei care nu au experimentat până acum prepararea acestui tip de carne, fiecare pachet conține un mix diferit de piese.

Compoziția pachetelor de carne Premium Angus

Fiecare pachet conceput de noi conține piese de carne destinate unui anumit mod de gătire: frigere, grilling, coacere, fierbere, etc. Acestea sunt selectate în funcție de proveniență, textura cărnii sau de genul de preparate care pot fi obținute din piesele incluse.

 

Modalitate de livrare

În prezentarea fiecărui pachet de pe site-ul premiumangus.ro este specificată modalitatea de porționare în dreptul fiecărei piese în parte. Bucată întreagă sau felii, carnea este porționată în funcție de gramaj și de modalitatea de gătire, de exemplu steak-urile vor fi feliate gata de așezat pe grill, iar nuca sau capacul vor fi livrate ca bucăți, pentru a fi pregătite ca friptură la cuptor sau tocăniță, după preferințe.

 

90% din piese sunt refrigerate, însă pentru o mai bună conservare și pentru a respecta cerințele tehnice de păstrare a cărnii, suntem nevoiți să înghețăm unele piese, cum ar fi rasolul cu os sau burgerul.

Alege pachetul preferat din magazinul online www.premiumangus.ro, în funcție de modul de gătire preferat de tine. Apoi, de ce nu, încearcă și alte piese, fii creativ în bucătărie și contribuie la promovarea unui consum informat și responsabil care utilizează toată carcasa, nu doar anumite piese, și beneficiază de tot atâtea calități nutritive ale unei cărni de vită premium, produsă local.

 

De ce să alegi carnea de vită Angus?

Carnea de vită Premium Angus este rezultatul unei genetici de excepție, al unei îngrijiri corespunzătoare și al hrănirii cu furaje naturale, culminând cu procesul de maturare al acesteia. Sistemul de producție este unul natural, complet controlat, care asigură și garantează o carne proaspătă cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și un gust deosebit.

 

Calitatea superioară a produsului local Premium Angus a fost dovedită în repetate rânduri, ultima atestare fiind în cadrul concursului mondial World Steak Challenge, unde a fost premiată cu două medalii.