fbpx

PROGRAM ACHIZITIE VITEI

Odată cu dezvoltarea volumului de achiziții în cadrul programului de parteneriat, s-a impus necesitatea implementării unei aplicații informatice pentru a facilita activitatea de achiziție pentru bovinele Aberdeen Angus din fermele partenere.

 

Această aplicație software este personalizată și este pusă la dispoziție fiecărui partener în mod gratuit, cu scopul ca acesta să introducă vițeii propuși spre vânzare cu datele de identificare specifice precum: crotal, data nașterii, greutate și vârsta estimativă la predare, alte observații relevante despre aceștia. 

 

Aplicația are rolul atât de a simplifica munca partenerului printr-o evidență cât mai clară a produșilor pe care dorește să îi vândă, cât și de a optimiza achiziția. Astfel se va economisi timp și se vor prevenii greșelile, eficientizând întregul proces de achiziție. 

După introducerea datelor mai sus menționate echipa Karpaten Meat analizează informațiile și, în urma vizitei în ferma partenerului, se stabilesc datele finale de achiziție. Datele finale ajung la departamentul logistică pentru a planifica împreună cu partenerul ruta și a finaliza procesul de achiziție.

 

Platforma este bazată pe un sistem de tip cloud care permite digitalizarea completă a fermelor și oferă vizibilitate completă a întregului proces, precum și predictibilitatea rezultatelor și trasabilitate completă.  Software-ul se poate folosi cu orice gadget mobil, fie că este un telefon android, iphone, tabletă, ipad sau Windows și nu are cerințe speciale legate de spațiu pe disc sau viteza de lucru.