fbpx

VÂNZARE CARNE

 

Carnea noastră de vită este produsă din bovine alese care pasc cea mai bună iarbă de pe pășunile românești și, în ultima fază a finisării, se hrănesc cu furaje naturale produse în fermă. Cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiția elvețiană și know-how, carnea noastră de vită este recunoscută pentru aroma, frăgezimea și calitatea sa. Carnea noastră de vită provine de la tineret Angus de 17-24 luni și se comercializează în stare proaspătă.

COMERCIALIZARE CARCASE

Carnea noastră este carne de vită servită în Germania și Elveția, în restaurante de lux și măcelării gourmet unde bucătari de top, măcelari și experți culinari au nevoie de excelență în calitate, gust, frăgezime și pot fi siguri de constanță și deplin control prin trasabilitate. Bovinele sunt transportate direct de la fermă la abator, de unde carcasele sunt direcționate către procesator, urmând ca ele să fie tranșate conform specificațiilor. Întregul proces de producție a cărnii de vită este pe deplin controlat de sisteme de certificare. Carnea noastră de vită reprezintă cel mai înalt standard de calitate Angus.

MAGAZIN ONLINE KARPATEN PREMIUM ANGUS

Fiind un produs românesc, ne dorim ca toți consumatorii să aibă posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită de calitate superioară, care până acum putea fi adusă doar din import.

Rasa Angus este una dintre puținele rase dezvoltate genetic numai pentru producția de carne de vită. Ca urmare, această carne caracterizată prin gradul de marmorare ridicat, textura fermă și stratul exterior de grăsime al carcasei asigură consumatorului o diversitate de preparate superioare de vită. Premium Angus are gust și textură excelentă, o carne de vită în care puteți avea încredere și să o savurați bucată cu bucată.