fbpx

Și acest an ne-a adus multe discuții de succes în cadrul târgului Agraria Cluj

 Vă mulţumim tuturor celor care ne-au vizitat la târg şi vă aşteptăm programările pentru o vizită la ferma noastră de bovine Angus din Sibiu.

 

Și anul acesta în cadrul târgului Agraria de la începutul lunii mai în Cluj am continuat promovarea rasei Angus în România și oportunitățile pentru fermieri de a-și dezvolta un business cu bovine de carne Angus având ca și instrumente cele 2 programe de parteneriat oferite de firma Karpaten Meat. Programul ANGUS care se referă la înființarea unui business de creștere a bovinelor de rasă Angus în sistem extensiv pe pășune și programul ANGUS x Bălțată Românească în cadrul căreia fermele de Bălțată Românească se pot converti în ferme de creștere de viței metișați prin montă cu taur de reproducție Angus sau prin însămânțarea efectivului de Bălțată Românească cu material seminal provenit de la tauri Angus. Pentru aceste programe oferim pe de o parte vânzarea de bovine de reproducție rasa Angus sau material seminal provenit de la tauri cu genetică de top și pe de altă parte prin contract, răscumpărăm vițeii rezultați din reproducție în momentul înțărcării acestora.

 

În premieră în acest an am expus în cadrul târgului un taur de reproducție rasa Angus, cu genetică superioară care provine din părinți campioni din Scoția și Australia. Mai jos câteva poze din cadrul târgului: