fbpx

Invitație la cea de a 5-a ediție jubiliară a „LICITAȚIEI DE ANIMALE ANGUS” din localitatea Wertingen, Germania

Karpaten Meat susține inițiativa Asociației Aberdeen Angus Romania și vă invită să participați la acest eveniment:

Asociația Aberdeen Angus Romania vă invită să participați în data de 23.04.2016 la cea de a -5a ediție JUBILIARĂ a

„ LICITAȚIEI DE ANIMALE ANGUS”

 

 

Licitația  va avea loc în localitatea Wertingen 86637,  Germania.

 

Organizatorii au pregătit pentru dumneavoastră un program atractiv și educațional. Astfel în seara zilei de vineri 22.03.2016  începând cu ora 19:00, organizatorii au organizat o serată în care se poate servi masa, se poate degusta tradiționala bere bavareză și nu în ultimul rând se pot schimba păreri, experiențe și informații referitoare la exploatarea rasei Angus.

 

În dimineața zilei de 23.04.2016 începând cu ora 10:00, organizatorii au organizat vizitarea locației în care va avea loc licitația și animalele care vor participa la această acțiune.

 

Principalul eveniment și anume licitația propriu zisă va începe la ora 12:00.

 

Această manifestare se va încheia sâmbătă seara cu o înâlnire a fermierilor și vizitatorilor, întâlnire pentru care organizatorii au invitat un maestru în arta culinară care va răsfăța participanții cu specialități la grătar de pe tot globul. Muzica live, berea germană și buna dispoziție vor vă vor însoți pe tot parcursul serii. Participarea la această manifestare se face pe baza de înscriere iar taxa de participare este una modică.

 

Vă rugăm să confirmați în scris participarea la acest eveniment Asociației Aberdeen Angus Romania până la data de 18.03.2016., la adresa de mail office@aberdeenangus.ro sau telefonic la 0731/358314.

 

 

Pentru a vă descarcă o invitație vă rog accesați acest link:

AG AUKTION 2016