Rezervi acum, alegi la toamnă!

Asigură-te că efectivul tău va fi complet! Calculează numărul de gestante dorite în toamnă și rezervă-le de acum, prin comandă (contact). Achită avansul de rezervare iar în lunile septembrie/octombrie selecționează bovinele Angus gestante, direct din ferma noastră, înainte de livrare.

 

Din momentul lansării, până acum, campania de rezervare a bovinelor gestante pentru toamnă a avut un real succes. Nu doar că bovinele disponibile inițial au fost rapid rezervate dar a fost nevoie de o suplimentare a numărului animalelor destinate acestui program, pentru a face față cererii mari, datorate pieței foarte solicitate din lunile de recoltă.

 

Fermierii care doresc să-și completeze efectivul trebuie să știe de posibilitatea de a rezerva bovine cu termen de fătare în primăvară și să se bucure de beneficiile unui management eficient, datorat costurilor minime de întreținere atât a gestantelor, cât și a vițeilor fătați, ce se vor hrăni direct cu iarba de pe pășune. De asemenea un mare avantaj mare al acestui program pentru parteneri se adresează fermierilor care deschid exploatații noi și care vor putea beneficia de subvenția nouă ANT.

 

 

Pentru antreprenorii care doresc o investiție ce le depășește forța financiară actuală, Karpaten Meat Group oferă împreună cu Agricover (singura instituție non-bancară, specializată exclusiv în finanțarea agriculturii și zootehniei românești) programul de finanțare Creditul Angus.

Simplu și rapid, fără birocrație, cu formulă de rambursare flexibilă și finanțare pe o durată de până la 5 ani, creditul Angus oferă și varianta achiziționării a 25 de juninci gestante, în cadrul programelor de parteneriat Karpaten Meat.

 

 

Află toate detaliile despre oportunitățile de dezvoltare a fermei Angus deținute și bucură-te de beneficiile programelor de parteneriat disponibile în ferma Karpaten Meat Group, contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.