fbpx

Licitație online de bovine Aberdeen Angus organizată de DonauMoos Delle Germania

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, DonauMoos Delle organizează a doua licitație online de bovine Aberdeen Angus, cu genetică 100% pură.

 

Licitația va debuta cu un grup de tauri negri Aberdeen Angus, cu vârsta cuprinsă între 13 și 14 luni. Printre aceștia se numără fiii lui Donaumoos Luca, taur provenit din embrionare, de mare succes, cu genetică americană, fiii lui Donaumoos Gigang – cu randamente ridicate, fiii lui Donaumoos Proud Tyler – pentru cei care caută un adevărat campion și noii fii ai lui Donaumoos Black Captain, un amestec excelent de genetică americană și australiană.

 

Licitația va continua cu un grup de tauri negri Aberdeen Angus, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de luni. Acest grup este alcătuit din fiii taurilor Donaumoos Luca și Donaumoos Gigang. De asemenea, se alătură grupului și fiii lui Donaumoos Jamie Eric – cu cele mai bune rezultate în ceea ce privește marmorarea și fertilitatea, raportat la taurii noștri de referință actuali.

 

Anul acesta se va licita și un grup de juninci. Acestea provin din genetici superioare scoțiene și canadiene, combinate în principal cu cea mai bună genetică americană a lui Donaumoos Luca. Printre acestea se numără două juninci gestante cu o genetică cu totul specială. Este vorba de Donaumoos Blackbird, provenită direct din linia de vaci Lorabar Blackbird, cu cele mai bune trăsături materne, în special în ceea ce privește fătarea ușoară și randament foarte bun, combinată cu genetica americană a lui Donaumoos Luca, care adaugă cea mai bună calitate a cărnii și marmorarea. Cealaltă junincă este Donaumoos Miss Essence, care face parte din linia de vaci canadiane DMM Miss Essence de Miller-Wilson, combinată cu genetica Donaumoos Gigang. Ambele sunt montate/însămânțate cu Donaumoos Black Captain, genetică ce contribuie la calitatea cărnii și a marmorării, și ambele vor făta în această vară. Celelalte juninci sunt fătate în luna iunie a anului trecut și pot fi montate în vara acestui an.

 

Pentru toți cei interesați, ferma DonauMoos va prezenta aceste animale online duminică, 20 martie.

 

Catalogul poate fi găsit deja online pe site-ul www.donaumoos-angus.auction  și va fi completat cu imagini și videoclipuri săptămâna viitoare. Aceasta este o licitație exclusiv online, astfel încât avem rugămintea să vă înregistrați din timp.

 

Licitația se va deschide pentru primele licitații la ora 12:00 în data de 31 martie 2022 și se vor închide consecutiv, la intervale de 5 minute, începând cu ora 15:30, sâmbătă, 2 aprilie 2022, după ultima licitație.

 

Pentru informații suplimentare sau dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la: +40 269 232 977 sau sau  ne puteți scrie pe adresa de e-mail: info@karpaten-meat.com.