fbpx

De maine 02.11. ne vedem la târgul Indagra

Între 02. noiembrie și 06. noiembrie vom fi prezenți la târgul de agricultură din București INDAGRA atât în cortul de bovine de carne, zona Pl12 – cort 7, unde vom prezenta 1 taur de reproducție și 2 vițele, tineret bovin Angus negru născute în România dar cu genetică de Scoția. De la colegii noștri prezenți la standul de animale puteți afla despre programele noastre de parteneriat, vânzarea de bovine Angus, material seminal Angus și dotări tehnice necesare într-o fermă Angus. Îi găsiți pe colegii noștri de la departamentul animale aici.

În cadrul aceluiași târg vă așteptăm în Pavilion A+4.5, la standul A201 să aflați ultimele noutăți despre „cum și în ce condiții” puteți cumpăra carcase de vită Angus provenite de la bovine crescută natural pe pășunile din Transilvania și vă învităm să degustați șuncă, salam și cârnaț din carne de Angus. Îi găsiți pe colegii noștri de la departamentul carne aici.

Pentru mai multe detalii despre târguri și prezența noastră vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 269 232 977 sau să ne scrieți mail la info@karpaten-meat.com.