fbpx

Echipa Karpaten Meat este prezentă la Târgul de Cariere ,,Cluj Global“

Echipa Karpaten Meat este prezentă, astăzi şi mâine (07-08.03.2017) la cea de-a 22-a ediţie a Târgului de Cariere Cluj Global. Evenimentul este organizat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va reuni cel puţin 5000 de candidaţi şi peste 60 de companii. Prin acest târg candidaţii interesaţi pot găsi oportunități de un job în domeniul agriculturii, zootehniei, dar nu numai (medic veterinar, posturi administrative, vânzări, etc.), de a interacţiona şi cu echipa noastră, pentru a afla mai multe informaţii despre ofertele noastre, iar, dacă există doritori, chiar şi pentru a aplica la unul dintre aceste joburi.
Prezenţa la acest târg este importantă, atât pentru noi, cât şi pentru cei interesaţi de un loc de muncă în domeniul în care activează compania noastră. Dorim să ne dezvoltăm şi de aceea suntem mereu în căutarea unor oameni noi, care doresc să se realizeze pe plan profesional. Cu siguranţă, prin ofertele noastre în domeniul agriculturii, îi vom ajuta să facă alegerea corectă. Dacă vrei să lucrezi într-o companie multinaţională cu experienţă în domeniu, dar şi pe piaţa muncii, într-un mediu de lucru tânăr şi dinamic, la noi, ai găsit soluţia şi răspunsul la întrebările tale.
Pe lângă toate aceste lucruri, la Karpaten Meat, vei avea un pachet de beneficii atractiv, dar şi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională, traininguri şi cursuri de formare.

V-am convins? / Aşadar, ce mai aşteptaţi? Ne găsiţi, astăzi, între orele 10-19 şi mâine, între orele 10-16, la standul nostru din cadrul târgului.