fbpx

Participă și tu la World Angus Forum 2017

În perioada 21.06. – 26.06.2017 va avea loc Forumul Mondial de Angus (World Angus Forum în Marea Britanie, țara de origine a rasei Aberdeen Angus, fiind un eveniment unic pentru businessul cu Angus organizat doar odată la 4 ani. World Angus Forum este cel mai important eveniment pentru crescătorii de bovine Angus la nivel mondial și are loc odată la 4 ani, oferind o platformă pentru schimbul de informații privind genetica rasei Aberdeen Angus, obiectivele de reproducție la nivel mondial și, de asemenea, acționează ca un forum pentru implicarea și conectarea tuturor crescătorilor de bovine Angus din întreaga lume pentru a ne deschide noi perspective în viitor. În cadrul acestui forum participă mulți crescători de Angus, fermieri și companii asociate din întreaga lume, pentru a asculta vorbitori de renume, pentru a-și împărtăși cunoștințele, expertiza, experiența și a-și crea conexiuni și parteneri, precum și noi oportunități de afacere.

 

Echipa Karpaten Meat participă la acest eveniment și organizează prezența la World Angus Forum a colaboratorilor săi din România. Grupul este limitat la 50 de locuri și se desfășoară pe parcursul întregii perioade menționate mai sus. În aceste 6 zile vor avea loc vizite la ferme din Scoția, Steak-house-uri, distilerii whiskey și bineînțeles evenimentul propriu-zis cu tot programul acestuia. Mai multe detalii despre World Angus Forum găsiți: worldangusforum2017.com.

 

Detalii despre programul pentru grupul din România și despre costuri puteți afla sunând la numărul de telefon 0743/221 773 sau scriind un mail la adresa info@karpaten-meat.com.