fbpx

Doar câteva zile până la evenimentul mult așteptat – World Angus Forum

Ȋn perioada 21.06 – 26.06.2017 se va desfăşura în Marea Britanie, ţara de origine a rasei Aberdeen Angus, Forumul Mondial de Angus (World Angus Forum). La acest eveniment important, care se desfăşoară doar o dată la patru ani, va participa şi o delegaţie din partea Karpaten Meat. Printre participanţi vor fi fermieri români, crescători de bovine Angus dar şi reprezentanţi ai Asociaţiei Aberdeen Angus România.

 

Participanţii vor să descopere practicile acestei ţări în legătură cu această rasă, bucurându-se de sprijinul şi experienţa organizatorilor. Fiind cel mai important eveniment pentru crescătorii de bovine Angus la nivel mondial, acesta le oferă tuturor participanţilor o platformă pentru schimbul de informații privind genetica rasei Aberdeen Angus, obiective de reproducție la nivel mondial și, de asemenea, acționează ca un forum pentru implicarea și conectarea tuturor crescătorilor de bovine Angus din întreaga lume, pentru a deschide noi perspective în viitor. Ȋn cadrul acestui eveniment nu participă doar crescătorii de bovine Angus, ci şi fermieri, companii asociate din întreaga lume, pentru a asculta vorbitori de renume, pentru a-și împărtăși cunoștințele, expertiza, experiența și pentru a crea legături între participanţi, precum și noi oportunități de afacere. Se vor organiza conferinţe şi discuţii pe diverse teme, toate acestea având ca subiect principal rasa Aberdeen Angus.

 

În aceste şase zile se vor desfăşura şi vizite la ferme din Scoția, Steak-house-uri, distilerii whiskey și bineînțeles evenimentul propriu-zis cu tot programul acestuia. Prin participarea la acest eveniment dorim să devenim mai buni decât suntem, să ne facem remarcaţi, dar şi să cunoaştem oameni noi, crescători şi companii din toată lumea sau chiar viitori parteneri. Pe această cale dorim să le împărtăşim experienţa noastră tuturor celor care nu au putut să participe la acest eveniment. Aşadar, prin intermediul site-ului nostru veţi fi mereu informaţi în legătură cu tot ceea ce se întâmplă la acest forum important.