fbpx

Carne de vită ANGUS PREMIUM direct în casele voastre!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că vom livra carne de vită PREMIUM ANGUS şi direct printr-un online shop, la casele dumneavoastră. Să nu uităm că rasa Angus este una dintre puținele rase dezvoltate genetic numai pentru producția de carne de vită. Cum puteţi avea carne de vită Premium, acasă, direct în farfurie? Simplu! Cu un singur click puteţi să obţineţi produsele dorite chiar la casele voastre.

 

Am conceput pentru dumneavoastră două pachete speciale, un pachet PREMIUM PACK şi unul FAMILIY PACK.  Piesele incluse în cele două pachete sunt maturate și ambalate individual. Pachetele în care se află acestea sunt vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte pot varia cu +/- 10%. Un pachet cântăreşte minim 5 kg.

 

Prin vânzarea produselor noastre prin intermediul unui online shop, ne dorim să ajutăm toţi consumatorii de carne de vită, dar şi cei care doresc să gătească, poate pentru prima oară, carne de vită, simplu şi eficient, fără să fie nevoiţi să se deplaseze la sediul noastru pentru a putea obţine carnea dorită.

 

Toate produsele noastre vor fi livrate rapid şi sigur către destinaţie. Selectaţi pachetul dorit şi acesta va fi livrat în toată ţara prin serviciul de curierat. Pentru a asigura condiţii excelente, carnea este transportată la o temperatură de 0 – 3 grade Celsius, tot pachetul fiind introdus într-o cutie special creată pentru a asigura desfăşurarea transportului în condiţii optime. Acest lucru vă garantează o temperatură constantă a cărnii pentru ca aceasta să ajungă la dumneavoastră într-o stare perfecta. Carnea de vită poate fi gătită diferit, în funcţie de ceea ce doriţi să obţineţi.

 

Datorită unei genetici superioare, a unui mediu natural și a condițiilor de creștere, bovinele Angus din Transilvania sunt foarte căutate pentru calitatea deosebită a cărnii. Obținerea acestei calități poate fi realizată prin valorificarea la maxim a potențialului genetic. Pășunile pe care își petrec viața bovinele Angus sunt definitorii pentru o calitate superioară a cărnii.  Carnea noastră este recunoscută pentru aroma, frăgezimea şi calitatea sa.  Să nu uităm, carnea de vită reprezintă un aliment sănătos, care poate fi consumat de întreaga familie.

 

Pentru detalii, vă rugăm să accesaţi link-ul următor: https://premiumangus.ro/

 

Aşteptăm comenzile dumneavoastră, iar noi vom avea grijă să vă bucurați de fiecare dată de carne de vită Angus de cea mai bună calitate.

 

KMS BE09 KMS BE28KMS BE15 KMS BE10