fbpx

Echipa Karpaten Meat va participa la cel mai important eveniment din acest an, Târgul ,,Anuga” din Köln, Germania

Ȋn perioada 7-11 octombrie echipa Karpaten Meat va participa la cel mai mare târg mondial din domeniul industriei alimentare, ,,Anuga 2017”, organizat în oraşul Köln, Germania, în colaborare cu ,,Asociația Federală a Comerțului German cu amănuntul eV” din Berlin, (BVLH). Evenimentul se va desfăşura sub genericul ,,Gustă viitorul” şi va prilejui cea mai mare participare a companiilor românești din domeniu, dovadă că producătorii români de alimente sunt interesați, în mod special, să își dezvolte noi linii de export. Târgul ,,Anuga” reprezintă cel mai important eveniment, fiind chiar numărul 1 în acest domeniu. Ȋn cadrul târgului, Karpaten Meat va avea chiar şi propriul stand, unde va expune carne de vită Angus de cea mai buna calitate.

 

Ȋn cadrul acestui eveniment ne dorim să cunoaştem cât mai multe persoane care activează în acest domeniu, dar nu numai, pe care să le transformăm în partenerii noştri.

Marți, 10.10.2017, între orele 12:30 – 13:30 împreună cu partenerul nostru ,,Carmangeria Moldovan” vom organiza în cadrul târgului un show culinar, în care vom prepara specialități Angus.

 

Vă aşteptăm să vizitaţi standul nostru, aflat în cadrul pavilionului de carne Romania din interiorul târgului!