fbpx

25-29 octombrie Karpaten Premium Angus va fi prezentă la Carnexpo 2017

Între 25-29 octombrie, la Romexpo va avea loc târgul internațional pentru industria cărnii – CARNEXPO 2017. Acesta va reuni sub același pavilion, atât companii de prestigiu la nivel internațional, cât și principali jucători din industria alimentară românească. Ca la fiecare ediție de la înființarea târgului, și în anul acesta Karpaten Meat va avea propriul stand, unde va expune carne de vită Angus de cea mai bună calitate, direct din fermele sibiene.

 

Pe parcursul celor 5 zile, vă așteptăm în Pavilionul A+4.50, la standul C204a, să aflați detalii despre carnea de vită Angus, ultimele noutăți despre cum o puteți achiziționa și modalități corecte de gătire a acesteia. Pentru a putea aprecia pe loc toate caracteristicile premium ale cărnii expuse, vizitatorii standului nostru vor avea posibilitatea chiar și de a degusta produsele noastre.

În cadrul acestui eveniment ne dorim să atragem cât mai mulți vizitatori interesați de produsele premium Karpaten Meat dar și persoane care activează în domeniul agro-alimentar care doresc să devină partenerii noștri.

 

În paralel se desfășoară în aceeași locație și târgul de agricultură din București INDAGRA. Din păcate, însă, timpul scurt alocat organizării și dorința noastră de a respecta standardele de calitate în fiecare apariție pe care o avem, nu ne-au permis anul acesta să facem parte din grupul expozanților de animale. Cu toate acestea, un reprezentant Karpaten Meat va fi prezent la locație, pe tot parcursul târgului pentru a oferi doritorilor informații despre activitatea noastră.

 

Pentru mai multe detalii despre târguri și prezența noastră vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40 269 232 977 sau să ne scrieți mail la info@karpaten-meat.com.