fbpx

Noi importuri și oportunități de achiziție la Karpaten Meat

În apropierea sfârșitului de an, noi importuri de animale din Scoția, Irlanda și Germania au ajuns la fermele Karpaten Meat. Astfel, sfârșitul lunii octombrie aduce noi oportunități de achiziție pentru partenerii noștri interesați de bovine Angus, cu genetică superioară, atent selecționată. Fie că se dorește achiziționarea de vițele (roșii/ negre) sau de tauri de reproducție, stocul de bovine destinat vânzării cu siguranță va satisface nevoile generate de cererea pieței. Toate bovinele din ferma proprie cât și cele de import sunt vaccinate, testate la zi, libere de IBR și însoțite de certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree).

 

Animalele dorite pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.

 

Fermierii parteneri dar și cei ce doresc să înceapă o afacere cu bovine de carne Angus pot beneficia de programul nostru de parteneriat care susține transferul de informații și de experiență, suport tehnic și logistic, în vederea realizării unui management eficient și corect al fermei. Avantajele mutuale sunt asigurate și prin garantarea răscumpărării vițeilor produși, conform condițiilor specificate în contract. Grupul de firme Karpaten Meat, dorește să vină în ajutorul partenerilor, fiind interesată pe tot parcursul anului de achiziționarea de viței Angus sau metiși de Angus.

 

O atenție deosebită la ameliorarea liniilor genetice duce la păstrarea, transmiterea și creșterea performanțelor. Astfel se obține o creștere eficientă a calității ce generează un progres rapid și o profitabilitate crescută.