fbpx

Oferta lunii noiembrie la Karpaten Meat

După cum se știe deja, numeroase importuri au loc la firma Karpaten Meat, în perioada dinaintea anotimpului rece. Toate animalele provenite din import au o genetică internațională, sunt vaccinate și testate la zi, libere de IBR și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). De asemenea, toate animalele sunt eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la ANT (ajutor național tranzitoriu).

 

Mulți fermieri preferă achiziționarea unui grup de animale, în detrimentul completării constante a numărului de bovine deținut, cu câte o achiziție mică. De multe ori această strategie este și mai eficientă din punct de vedere financiar, în special la începerea unei afaceri cu bovine de carne Angus. Una dintre variantele pentru care se optează, așadar, este achiziția unui număr ridicat de vițele de reproducție, împreună cu un taur.

 

Pentru a întâmpina această cerință a crescătorilor de bovine Angus, Karpaten Meat a pregătit o ofertă la achiziționarea de vițele de reproducție, cu Pedegree, valabilă pe tot parcursul lunii noiembrie.

 

➤ 30 de vițele de reproducție, împreună cu un taur rasa Angus, linie genetică verificată pentru reproducție ➤ 60,000 euro, cu TVA inclus

 

 

Oferta este limitată!

Pentru informații sau programări ne puteți contacta pe adresa de e-mail: info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.