fbpx

Găsește echipa Karpaten Meat Group la Târgul de Cariere Sibiu

În 27 și 28 noiembrie, echipa Karpaten Meat Group va fi prezentă la Târgul de Cariere Sibiu!

Marți între orele 10.00 – 19.00 și miercuri între 10.00 – 18.00, la acest eveniment de la Hotel Ramada organizatorii se așteaptă să participe în total peste 3000 de candidați, interesați de job-urile prezentate de cele peste 30 de companii prezente dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

 

Karpaten Meat aduce  oportunități de angajare  în fermele de lângă Sibiu, pe posturi ca măcelar, operator bază de date sau șofer de camion. Pe lângă acestea vacante sunt și pozițiile de medic veterinar, manager agricultură, inginer zootehnist și tractorist.

 

Prin acest târg candidații interesați pot găsi oportunități de job în domeniul agriculturii/zootehniei, dar nu numai. La împlinirea celor 10 ani de activitate cu succes, fiind în continuă creștere, grupul își dezvoltă treptat  departamentele.

 

Dacă vrei să lucrezi într-o companie multinațională cu experiență în domeniu, dar şi pe piața muncii, într-un mediu de lucru tânăr şi dinamic,  haide la târg  și aplică la unul dintre posturile disponibile. La Karpaten Meat vei avea un pachet de beneficii atractiv (salariu motivant în funcție de performanțe, prime, zile de concediu suplimentare în funcție de vechimea în companie, etc), oportunități de dezvoltare personală și profesională, training-uri și cursuri de formare.