fbpx

Haide în echipa Karpaten Meat Group

Un nou post de operator bază de date este disponibil în departamentul nostru de vânzare bovine. Dacă ai abilități de organizare a informației, poți prioritiza eficient sarcinile și te descurci fără emoții când vine vorba de calculator s-ar putea chiar tu să fii viitorul nostru coleg.

 

Vezi AICI toate detaliile despre responsabilitățile dar și beneficiile postului și aplică pentru acest post la recruiting@karpaten-meat.com.

 

Pentru ca o afacere să crească și să devină din ce în ce mai performantă, fiecare echipă în parte trebuie să funcționeze atât individual, cât și în relație cu celelalte, și să aducă cea mai bună expertiză. Grupul Karpaten Meat este conștient de importanța și  impactul fiecărui angajat în parte, indiferent de poziția deținută.

 

Dacă vrei să lucrezi într-o companie multinațională cu experiență în domeniu, dar şi pe piața muncii, într-un mediu de lucru tânăr şi dinamic, aplică la unul dintre posturile disponibile. La Karpaten Meat vei avea un pachet de beneficii atractiv (salariu motivant în funcție de performanțe, prime, zile de concediu suplimentare în funcție de vechimea în companie, etc), oportunități de dezvoltare personală și profesională, training-uri și cursuri de formare.

 

 

Tags: