fbpx

Crăciun fericit, mult noroc și un an mai bun decât toți cei care au fost!

În prag de sărbători, profităm de sărbătorirea Crăciunului și a anului care se încheie pentru a vă mulțumi pentru încrederea dvs. în grupul de firme Karpaten Meat. Ne-ar face mare plăcere să continuăm buna colaborare și în Noul An. Vă dorim un Crăciun fericit și un an prosper 2019 dumneavoastră și celor dragi vouă.

 

În pofida unui mediu în continuă schimbare atât politic cât și economic, 2018 a adus provocări diverse dar și satisfacții pe măsură. 12 luni în care Karpaten Meat, alături de voi, însoțitorii noștri de drum, am dus călătoria mai departe. Cu fiecare partener, cu fiecare acțiune, program dezvoltat, eveniment sau reușită, împreună am privit către noi orizonturi și am construit piloni valoroși pe care acest sector se sprijină. La sfârșitul acestui an plin de încercări tragem aer în piept și preț de câteva zile ne uităm înapoi la traseul parcurs. Nu în ultimul rând, însă, vă suntem recunoscători vouă, celor care ne-ați fost alături și fără de care nu am fi putut transforma dorințele în realitate.

 

Gândindu-ne la viitoarele curse, ne dorim ca 2019 să aducă și mai multe ocazii prețioase, izbânde și colaborări din ce în ce mai puternice.

 

Noul an să vă aducă multă prosperitate alături de Karpaten Meat Group! Ne dorim ca în anul următor să ne intensificăm relațiile de colaborare și împreună să livrăm carne de calitate oamenilor de pretutindeni.

 

La mulți ani!