fbpx

VIZITA FERMIERILOR ANGUS DIN GERMANIA, ÎN FERMA KARPATEN MEAT GROUP

O nouă vizită oficială a avut loc la ferma Karpaten Meat Group, sâmbătă, 4 mai. De data aceasta oaspeți au fost 24 de fermieri de bovine Angus, membrii ai Asociației Angus Hessen din Germania care au dorit să aibă parte de un schimb de informații despre creșterea bovinelor Angus.

 

Cu acest prilej, au avut ocazia de a vizita 3 dintre fermele Karpaten Meat Group și să dezbată pe drum detalii despre creșterea și reproducția bovinelor. Nu doar atât dar au învățat despre sistemul complet implementat în ferma noastră, despre fătări, dotările tehnice utilizare despre noi și procedurile noastre de crotaliere, cântărire, și alte procese.

 

Deși și cei prezenți sunt crescători de Angus, unii având chiar un istoric de familie în acest domeniu, aceștia au fost plăcut impresionați experiența avută pe parcursul zilei și de responsabilitatea cu care animalele sunt îngrijite dar și cu care e tratat întreg business-ul.

 

Ferma Karpaten Meat Group este cea mai mare fermă de reproducție de bovine Angus, din Europa și cea care a dat startul acestui tip de afacere în România. Alătură-te și tu celei mai mari rețele Angus! Contactează-ne pe adresa de e-mail  info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/232 977.