fbpx

DEZVOLTAREA RASEI ANGUS ÎN EUROPA

Rasa Angus este din ce în ce mai vizibilă în Europa iar Angus din Transilvania este un brand tot mai apreciat. Managementul fermei noastre și sistemul de dezvoltare a acestui business pe care noi l-am implementat în toată țara, a atras aprecierea multor fermieri străini. Cu fiecare ocazie, ferma noastră a fost gazdă celor interesați de managementul aplicat și de modul în care, de la primul business de acest tip din România, ne-am dezvoltat în cea mai mare fermă de reproducție Angus, din Europa.

 

Deoarece dezvoltarea vine doar prin constantă informare, la rândul nostru suntem deschiși la schimburi de experiență și evenimente care dechid piețe de desfacere sau care aduc cele mai actuale informații din domeniu.

 

În acest context se află și cele două târguri mari din domeniul zootehnic care au avut loc săptămâna trecută în Ungaria și în Cehia. Având ca teme principale genetica, reproducția animalelor cu caracteristici de top, inovația în domeniu și obținerea unui management eficient într-o fermă, acestea au asigurat prezența experților pe fiecare dintre aceste axe care să evalueze exemplare valoroase ale celor două țări și să aducă în discuție ultimele știri din acest sector.

 

Cu această ocazie, echipa Karpaten Meat Group, prezentă la evenimente a vizitat și fermele partenere din locații apropiate și a stabilit viitoare întâlniri în ferma din Marpod pentru cei interesați.