fbpx

KARPATEN MEAT GROUP SCOATE LA VÂNZARE UN NOU LOT DE BOVINE GESTANTE!

Activitatea oricărui fermier este ciclică, an de an acțiunile necesare pentru întreținerea efectivului și creșterea acestuia sunt dictate de sezon, de fluctuația pieței și de strategia de cumpărare. Unul dintre principalele criterii după care fermierii se orientează în cumpărarea bovinelor (mai ales a celor gestante) este posibilitatea de înscriere a acestora și a produșilor, la subvențiile din acest sector.

 

În perioada următoare, cei interesați de achiziționarea de bovine Angus, se pot bucura de disponibilitatea unui nou lot de gestante cu fătare până în septembrie. Toate acestea sunt eligibile pentru sprijinul cuplat în sectorul zootehnic (SCZ).

 

Un management eficient si rentabil presupune pe lângă cunoașterea caracteristicilor rasei, o cunoaștere a pieței de schimb, a posibilităților de tranzacționare și a disponibilității semestriale a animalelor.

 

O bună pregătire a efectivelor poate asigura o profitabilitate maximă fermei și o bună gestionare a animalelor, inclusiv pe timpul sezonului rece.

 

Pentru detalii despre achiziția de bovine, contactează-ne pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/232 977.

Alătură-te și tu celei mai mari rețele Angus!