fbpx

CREDITUL ANGUS ÎMPLINEȘTE UN AN – PROGRAMUL CONTINUĂ!

Unul dintre cele mai de succes programe lansate de Karpaten Meat Group în 2018 fost programul de finanțare ”Creditul Angus”, creat alături de Agricover. Pe baza experienței acumulate pe parcursul unui întreg an de finanțare și sprijinire a fermierilor să investească în acest sector, Karpaten Meat Group continuă parteneriatul și în 2019.

 

Creditul Angus creat alături de Agricover se adresează fermierilor din toate zonele țării, interesați să dezvolte o afacere cu bovine din acestă rasă și care își desfășoară activitatea sub umbrela unei societăți comerciale (persoanele fizice neputând fi finanțate prin această formă de creditare). Indiferent de dimensiunea fermei (mică, medie sau mare), prioritatea noastră este identificarea celei mai bune variante pentru fiecare caz particular, ținând cont de implicații financiare (aduse la o formă cât mai eficientă, alături de consultanții Agricover) dar și de capacitatea de dezvoltare a unui management eficient și profitabil (alături de echipa Karpaten Meat Group).

 

Creditul Angus creat special în parteneriat cu Karpaten Meat:

Finanțare pornind de la 66.000 euro pentru achiziția a 30 de vițele și un taur Angus pentru reproducție sau 25 de juninci gestante.

Avantaje:
– simplu și rapid, fără birocrație
– formulă de rambursare flexibilă – scadențar corelat cu cash flow-ul generat de valorificarea producției, încasarea subvenției sau calendarul fătărilor
– finanțare pe o durată de până la 5 ani, cu posibilitate de grație pentru primul an
– avans începând cu 10%
– garantarea cu animalele finanțate și cu contractul de vânzare tăurași

 

Acest sprijin de creditare este dedicat exclusiv pentru achiziția de bovine Angus în cadrul programelor de parteneriat Karpaten Meat.

 

Află toate detaliile despre programul de finanțare Agricover AICI sau contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.