fbpx

KARPATEN MEAT GROUP DESCHIDE UN NOU CENTRU DE CARANTINĂ

Un nou grajd pentru carantină este finalizat în ferma Karpaten Meat Group. Acesta este destinat produșilor achiziționați pe baza contractelor de parteneriat.

 

Un bun management include toate acțiunile și dotările necesare unei bune desfășurări a activității. Dintre toate acestea, cel mai important factor în orice fermă este buna creștere a animalelor și menținerea sănătății acestora. În acest caz, toate bovinele relocate în fermă trebuie să treacă printr-un proces de carantină. Acesta presupune un control veterinar specializat, complet și în cazul în care este necesar, tratament adecvat fiecărui animal în parte. Doar după o perioadă de 30 zile în care bovinele s-au adaptat noului mediu și starea lor de sănătate este normală, pot fi asimilate în efectivele interne.

 

Pe întreg parcursul activității, Karpaten Meat Group a oferit consiliere celor ce și-au dorit înființarea unei ferme cu bovine Angus și suport tehnic/ logistic pe parcursul extinderii acestora. Cel mai important, însă, a oferit fermierilor garantare contractuală de asigurare a unei piețe de desfacere pentru produși. Acest proiect a scăzut riscurile de investiție ale partenerilor și le-a generat o amortizare a costurilor, efect pe care îl așteptăm și pe viitor, prin continuarea achizițiilor de viței, conform criteriilor contractuale.

 

Alătură-te rețelei de creștere Angus din România și devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvoltă împreună cu Karpaten Meat. Contactează-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/ 232 977.