fbpx

CARNEA DE VITĂ ANGUS, CÂȘTIGĂTOARE ÎN COMPETIȚIA „GUSTUL ALES” 2019

Carnea noastră de vită Angus a câștigat premium I la categoria ”specialități din carne”, în cadrul cele de a patra ediții a competiției ”Ora de bun gust”, organizată de RO.aliment. Prin prezența colaboratorilor noștri, Meșteșugarii de Gusturi, antricotul de vită Angus, copt la jar a impresionat cu calitatea și gustul deosebit, obținând cel mai mare punctaj la categoria sa.

 

Competiția a avut loc în data de 6 iunie, când un juriu de specialiști în gastronomie a desemnat câștigătorii din lista celor înscriși în competiție. Structurat pe mai mult de  9 categorii de produse (produse lacate, dulciuri, panificație, legume, fructe, carne, etc.) evenimentul a fost dedicat produsului alimentar românesc, din dorința de a le evidenția pe acelea care aduc valoare consumatorului și care, prin calitatea lor, se remarcă.

 

S-a punctat, luând în calcul următoarele criterii: gust și miros, caracteristica specifică fiecărei grupe (textură, limpiditate, etc), aspect, dar si fișa tehnică a produsului. Testarea juriului format din specialisti (ingineri în industria alimentară, degustatori autorizați sau nutriționiști) a cântărit 50% din rezultatul final, jumătate din punctaj fiind oferit de de catre consumatori (fie ca vorbim de participantii la eveniment sau de cei care au completat formularele online)

 

Câștigătorii vor purta timp de un an marca „Gustul Ales”pe etichetele si ambalajele produselor, aceasta reprezentând o atestare și o garanție a calității superioare. Clientii au astfel garantia ca produsele nu sunt apreciate numai de ei, ci si de persone calificate sa decidă care sunt cele mai deosebite gusturi ale anului respectiv.