fbpx

KARPATEN MEAT GROUP CREȘTE VOLUMUL TRANSPORTURILOR DE BOVINE

Începând cu aceasta luna, pentru a onora cat mai bine și mai eficient efectivele destinate partenerilor noștri, Karpaten Meat Group a crescut volumul transporturilor, având un nou camion pentru transportul de animale.

 

Siguranța animalelor primează în orice acțiune întreprinsă în fermă. Pe întreaga perioadă a transportului sau în manipularea bovinelor se lucrează cu grijă maximă, fiecare pas se desfășoară cu atenție, fără a brusca în niciun fel animalele de la încărcare până la descărcare.

 

Fie că animalele sunt livrate destinatarului final sau că le aducem de la fermierul partener la ferma noastră, asigurăm maximă siguranță animalelor pe parcursul transportului și condiții pentru reducerea stresului bovinelor cauzat de mutarea acestora.

 

O dezvoltare tot mai rapidă a acestui sector aduce cu sine și o creștere a cererii pentru animale din rasa Aberdeen Angus. Astfel un management eficient al fermei este mai important ca oricând pentru a menține efectivele în condiții de trai bune.

 

De-alungul activității noastre am dezvoltat diverse căi de susținere a fermierilor care caută un mediu de dezvoltare fiabil, cu produse de calitate și astfel se îndreaptă spre serviciile noastre.

 

Alătură-te celei mai mari rețele de Angus și devino partenerul nostru. Genetica de top Angus se dezvoltă împreună cu Karpaten Meat.