fbpx

TRANSPORTUL ÎN SIGURANȚĂ AL BOVINELOR ANGUS

Siguranța animalelor primează în orice acțiune întreprinsă în fermă. Pe întreaga perioadă a transportului sau în manipularea bovinelor se lucrează cu grijă maximă, fiecare pas se desfășoară cu atenție, fără a brusca în niciun fel animalele de la încărcare până la descărcare.

 

Pentru a ne asigura că ne conformăm legislației în domeniu, autocamioanele utilizate sunt autorizate, conduse de șoferi cu experiență și autorizați, având atestate specializate pentru transport animale vii.

 

Nu ne limităm doar la asta ci camioanele noastre sunt prevăzute cu sistem de monitorizare prin GPS, prin care permanent se poate monitoriza viteza, locația camionului, dacă trapa din spate este închisă sau deschisă. Mai mult decât atât, cabinele șoferilor sunt prevăzute cu sistem de alerte speciale, pentru a se putea asigura în permanență de starea animalelor.

 

Accentul se pune și pe partea de documentație atunci când se efectuează livrările, cele mai importante documente fiind întotdeauna în posesia șoferilor noștri (pașapoartele, certificatele de origine în cazul livrării de animale cu pedigree, CMR-ul și avizul de însoțire a mărfii, care este foarte important pe toată durata transportului).

 

Fie că animalele sunt livrate destinatarului final sau că le aducem de la fermierul partener la ferma noastră, asigurăm maximă siguranță animalelor pe parcursul transportului și condiții pentru reducerea stresului bovinelor cauzat de mutarea acestora.