fbpx

UN NOU LOT DE BOVINE GESTANTE ÎN FERMA KARPATEN MEAT GROUP

Un nou lot de bovine gestante este disponibil în ferma Karpaten Meat Group. Fermierii care doresc extinderea efectivelor de bovine Angus au posibilitatea de a selecta animalele dorite din ferma de lângă Sibiu.

Totodată, cei care doresc să se asigure că în primăvară se vor bucura de noi produși Angus, au ocazia de a rezerva acum numărul dorit de animale gestante pentru perioada toamnei când piața va fi supraîncărcată de cereri.

 

Din momentul lansării acestei campanii, interesul fermierilor parteneri pentru rezervarea de bovine gestante a fost unul foarte ridicat și în continuare există cereri în acest sens. Acest motiv și dorința de a sprijini în continuare partenerii de drum, au determinat suplimentarea loturilor disponibile spre rezervare.

Dacă ești unul dintre fermierii curajoși care contribuie la progresul acestui sector, asigură-te că planul tău de achiziție este din timp pus la punct!

 

➤ Calculează numărul de gestante dorite și rezervă-le de acum, prin comandă.

➤ Achită avansul de rezervare, pentru a te asigura că vei avea la toamnă bovinele.

➤ În lunile septembrie/ octombrie selectează animalele, direct din ferma noastră, înainte de livrare

 

Află toate detaliile despre programele de parteneriat disponibile în ferma Karpaten Meat Group, contactându-ne fie pe adresa de e-mail info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul 0269/ 232 977