fbpx

UN NOU BENEFICIU PENTRU PARTENERII KARPATEN MEAT GROUP

Karpaten Meat Group pregătește un nou program de susținere a fermelor Angus din țară. Începând cu această toamnă, partenerii noștri vor beneficia de un audit KMG în care fermierii, alături de colegii noștri vor putea identifica nevoile businessului deținut si posibilități de eficientizare a managementului aplicat, pe baza suportului punctual primit.

 

Fie că va fi nevoie de susținere în ceea ce privește îmbunătățirea geneticii deținute, spor mediu zilnic, furajare, tratamente, manipularea animalelor, înregistrarea acestora sau alte teme, în urma acestui program dorința noastră e ca activitatea fermelor vizitate să sporească și devină din ce în ce mai performante.

 

Printre principalele obiective ale Karpaten Meat Group a fost încă din primul an, construirea unei rețele de producători, la nivelul întregii țări și sprijinirea partenerilor săi înspre o dezvoltare comună, mutual benefică.

 

În contextual în care sectorul zootehnic din tara noastră este din ce in ce mai activ si mai popular, tot mai mulți fermieri își îndreaptă atenția către dezvoltarea unui business cu bovine din rasa Aberdeen Angus.

 

Cu o adaptabilitatea foarte ridicată, animalele din rasa Aberdeen Angus pot fi crescute în cea mai mare parte a țării noastre, chiar și în zonele mai puțin ofertante în pășune. Aceasta poate fi o opțiune rentabilă pentru cei ce dețin suprafețe mici de pășuni dar culturi mari și potențial de furajare a animalelor. Bovinele Angus asigură un management ușor și eficient, transformând proteina vegetală în carne, într-un sistem de creștere pe pășune, la aer, pe tot parcursul anului.