fbpx

ÎNCEPE PERIOADA DE SELECȚIE A BOVINELOR REZERVATE

Odată cu începutul toamnei, în ferma Karpaten Meat începe selecția animalelor gestante rezervate de către fermierii care au înțeles importanța unui management eficient, organizat, în creșterea de bovine și în dezvoltarea unei ferme profitabile.

 

În urma unui interes foarte ridicat al fermierilor, de la începutul acestei veri Karpaten Meat Group a reluat programul de rezervare a bovinelor gestante, acoperind o cerere foarte ridicată pentru această categorie de bovine.

 

Perioada toamnei este marcată de cererea ridicată de bovine gestante. Animalele din rasa Aberdeen Angus sunt recunoscute pentru multiplele avantaje generate de adaptabilitatea lor crescută la condițiile de trai, rezistând pe pășuni la temperaturi extreme, atât ridicate, cât și de ger. Acest lucru și ușurința la fătare a vițeilor în primăvară, face ca achiziția gestantelor în lunile septembrie și octombrie să fie în apogeu.

 

Pentru detalii despre selecție și pentru programări, ne puteți contacta la adresa de e-mail   info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul   0269/ 232 977