OFERTA LUNII OCTOMBRIE LA KARPATEN MEAT GROUP

Sfârșitul anului vine la Karpaten Meat Group cu mai multe oferte pentru fermierii interesați de achiziția de bovine din rasa Aberdeen Angus.

 

Atât produși proprii din ferma Karpaten Meat Group cât și bovine din importurile sosite luna aceasta, diverse loturi de animale pot fi selectate din ferma noastră, de către fermierii interesați.

 

Disponibile spre vânzare sunt bovine din următoarele categorii:

  • vițele 12 luni
  • vițele apte de montă
  • gestante import Germania
  • vaci la a doua/ a treia fătare atât din import cât și din producție proprie
  • tauri de reprdocuție cu diferite linii genetice din toată lumea

 

Un mare beneficiu la cumpărare este numărul ridicat de animale disponibile în ferma Karpaten Meat Group, acesta asigurând și diversitatea bovinelor scoase la vânzare. Cu genetică de Irlanda, Marea Britanie sau Germania, pot fi alese bovine Aberdeen Angus din mai multe categorii de culoare și vârstă, în funcție de dorința de completare a efectivului.

 

În completarea ofertei numeroase, echipa Karpaten Meat Group aduce și avantajul unei consultanțe de specialitate, direct de la vânzare. Fiecare propunere este construită în funcție de necesitățile și posibilitățile fiecărui fermier în parte, pentru a asigura sustenabilitatea fermei acestuia.

 

Toate bovinele din ferma de pe Valea Hârtibaciului sunt vaccinate și testate la zi, libere de IBR și prezintă certificate de origine ce atestă istoricul acestora genetic (Pedegree). Tratamentele fiind realizate deja, pe tot parcursul iernii bovinele nu necesită alt tip de îngrijire veterinară. De asemenea, toate animalele sunt eligibile pentru subvenții, oferind astfel posibilitatea de a fi înregistrate la SCZ (Sprijin Cuplat în Zootehnie).

 

Bovinele pot fi alese categorii de culoare, în funcție de dorința de completare a efectivului.  Animalele dorite pot fi selectate individual după culoarea dorită (roșu sau negru), din cadrul fermei Karpaten Meat Group pe baza unei programări prealabile. Aceasta se poate face adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numerele:

 

Sibiu – 0269/ 232 977
zona NV – 0735 780 889
zona NE – 0731 358 317
zona S – 0733 490 788