fbpx

Prezentarea taurilor Aberdeen Angus din ferma DonauMoos Delle din Germania – Fotoreportaj

Weekendul trecut a avut loc prezentarea taurilor Aberdeen Angus, în ferma DonauMoos Delle din Germania. La această întâlnire au participat peste 100 de crescători de Angus din 8 țări, printre care și delegația din România.

 

În prima parte a întâlnirii, fermieri din Scoția au prezentat informații despre creșterea bovinelor Aberdeen Angus, au împărtășit din experiențele lor legate de această rasă și au evidențiat câteva din ultimele tendințele din piață în acest sector.

 

Punctul central al evenimentului a fost prezentarea taurilor și a caracteristicilor genetice ale acestora. Bernhard Delle a prezentat pe rând fiecare tauri de licitație în ring oferind informații detaliate despre descendența și caracteristicile acestora.

 

După pauza de prânz, în care s-au degustat produse și preparate din carne Angus, participanții au vizitat ferma domnului Delle. În vizita pe pășune au aflat informații despre lotizarea animalelor precum și alte detalii importante despre creșterea și îngrijirea acestora.

 

În cadrul evenimentului un absolvent al Academiei Internaționale de bovine de carne 44 Farms din Texas A & M University a prezentat un raport de business despre bovinele de carne Angus. Toate discuțiile au avut la bază importanța carcasei, calitatea cărnii, valoare adăugată și marketing care stau la baza rentabilității unei ferme de bovine Aberdeen Angus.

 

Licitația online a taurilor de reproducție va avea loc în perioada 4-6 noiembrie, puteți găsi deja taurii care vor fi licitatați pe www.donaumoos-angus.auction. Mai multe detalii despre licitație vă vom trimite zilele următoare.