fbpx

Detalii și regulament licitație tauri Aberdeen Angus din ferma DonauMoos Delle Germania

Săptămâna viitoare de joi 4.11.2021, până sâmbătă 06.11.2021, ferma DonauMoos Delle din Germania va organiza licitația de bovine Aberdeen Angus. Din cauza situației epidemiologice licitația din acest an se va desfășura online: https://donaumoos-angus.auction/

 

Sâmbătă, 06.11.2021, pentru a finaliza licitația și a adjudeca câștigătorul, primul taur va fi scos la licitație la ora 15:30, iar ultimul la 18:00 (orele Germaniei). Vă oferim astfel o ultimă șansă să licitați pentru animalul preferat.

 

Taurii vor fi scoși la licitație în ordinea loturilor, începând cu nr 1 și terminând cu nr. 31.

Intervalul de timp dintre fiecare lot este de cinci minute. Nivelul de creștere a valorii licitate este multiplu de 100 de euro. Fiecare lot se prelungește cu 5 minute după ultima licitație. Iar când nimeni nu mai licitează, veți putea adjudeca lotul.

 

Atunci când plasați o ofertă, veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care suma licitată de dvs este depășită de către alt participant, veți primi un e-mail de notificare. În cazul în care câștigați licitația, veți primi un e-mail de confirmare. În acest fel, achiziția este eficientă din punct de vedere juridic. Luni, după licitație, vă vom trimite factura aferentă. Taurul va intra în posesia dumneavoastră numai după ce veți achita factura. Veți avea voie să ridicați taurul numai după ce banii vor fi încasați. Organizarea și finanțarea transportului rămân în sarcina dumneavoastră.

 

Prețul reprezintă valoarea netă, la care se adaugă taxe, inclusiv costurile tuturor certificatelor (certificat de reproducție, certificat de pedigree și carte ADN, certificate de export).

 

Pentru a putea licita, trebuie să vă înregistrați prin intermediul formularului de înregistrare de pe site. După înregistrare, veți primi un link de activare prin e-mail (vă rugăm să verificați dosarul de spam); numai după ce ați confirmat înregistrarea prin acest link vă puteți conecta, de aceea vă rugăm să vă înregistrați din timp. Utilizatorii înregistrați pot stabili taurii favoriți și pot participa la procesul de licitație. Această selecție nu este vizibilă pentru niciun vizitator care licitează, ci pot fi văzute doar numărul de oferte și oferta cea mai mare.

 

Pentru licitația noastră de tauri, am selectat pentru dumneavoastră 31 de tauri de top cu genetică internațională dovedită.

 

Taurii noștri de referință și primele 3 trăsături ale acestora:

 

Donaumoos Gigang S383: cea mai bună marmorare – creștere mare în greutate – perioade de gestație mai scurte.

Donaumoos Jamie Eric S259: cea mai bună marmorare – cea mai mare fertilitate – capacitate specială de fătare ușoară

Donaumoos Lance S366: cea mai bună marmorare – cea mai mare creștere în greutate – ușurință specială la fătare ușoară

Donaumoos Lionel S357: cea mai bună marmorare – fertilitate ridicată – ușurință specială la fătare ușoară

Donaumoos Luca S372: cea mai bună marmorare – cea mai mare creștere în greutate – capacitate specială de fătare ușoară

Donaumoos Bado T712: cea mai bună marmorare – fertilitate ridicată – caracter de top

Quaker Hill Dead Center: fătare ușoară specială – perioadă de gestație mai scurtă – creștere în greutate mare

 

Pentru mai multe detalii despre licitație și tauri vă rugăm să ne contactați telefonic la +40 269 232 977 sau pe mail info@karpaten-meat.com