fbpx

X-Mas Packs – Pachete din carne de vită Angus – Alege selecția potrivită ție și un cadou inedit pentru ceilalți!

Odată cu bucuria Sărbătorilor de iarnă vine și luna cadourilor în care toți ne vom bucura de atenția celor din jur, de activități dedicate acestor Sărbători și de multe, multe cadouri. Se apropie astfel cea mai fastuoasă perioadă a anului, luna dedicată familiei, prietenilor, meselor bogate, a cadourilor și momentelor de bogăție sufletească.
Pentru ca toate acestea să fie posibile, e bine să te pregătești din timp cu cele necesare. Reinventăm tradițiile de Crăciun, cu preparate din carne de vită Angus și îți trimitem pachetul dorit ca să fii pregătit pentru masa de sărbătoare.

Noi ne ocupăm de ingrediente, tu comandă pachetul preferat!

 

Descoperă pachetele XMAS

Am pregătit pentru masa de Crăciun de anul acesta, 3 pachete variate din carne de vită, cu un mix de piese diferite din care se pot prepara mâncărurile tradiționale (friptură, sarmale, șnițele, etc.) dar și rețete noi, neconformiste sau steak-uri rafinate.

 

 

Poți aduce puțină diversitate în bucătărie, la un buget accesibil – cumpără smart! Indiferent de obiceiul de Crăciun, nici anul acesta nu vor lipsi de pe masă preparatele gustoase, cu grijă pregătite. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, care an de an continuă tradițiile culinare, reinventăm meniul de Crăciun cu carne de vită Angus.

 

X-MAS SMART 

CARNE TOCATĂ 1 kg
MICI 1 kg
CAPAC 1,5 kg
RASOL CU OS 1,2 kg
COASTE (SPARE RIBS) /1,3kg
Total 6 kg 

 

 

Ți-am pregătit un mix de piese variate cu care vei putea prepara mâncăruri după rețete tradiționale (sarmale sau friptură) dar ai ocazia cu acest pachet să încerci și niște gusturi noi cum ar fi un burger, un delicios steak din mușchi sau antricot cu os. Condimentează mâncarea după gustul și preferințele proprii. Pentru toate piesele din pachet poți încerca diverse condimente din oferta de RUB-uri de la Fuchs.

 

X-MAS SELECTION (FUCHS)

CARNE TOCATĂ 1kg
COWBOY STEAK 1,3kg
GREABĂN 1,5kg
BURGER 1,2kg
MUȘCHI CAPETE 1kg
Total 5 kg 

 

Dacă ești pasionat de bucătărie și vrei ca mâncarea de Crăciun să reflecte acest lucru, poți alege pachetul de sărbătoare cu selecție Premium Angus. Astfel, pofta ta pentru mâncăruri rafinate se poate împleti cu bucuria de a împărți cu cei dragi momente delicioase.

 

XMAS EXCELLENT

MUȘCHI FILE 1,8kg
TBONE 1,3kg
PICANHA  0,7kg
ANTRICOT FĂRĂ OS 1,2kg
Total 5 kg

Termeni și condiții pentru livrarea pachetelor

* Comanda se face direct pe site-ul www.premiumangus.ro.
* Costul de livrare este inclus în prețul pachetelor.
* Comenzile mai mari de 5 pachete beneficiază de reducere personalizată. Vă rugăm să ne contactați înainte de plasarea comenzii, la datele din pagina de contact.
* Modalitate de plată – online prin card bancar sau prin transfer bancar.
* Termenul de livrare al comenzii e maxim 5 zile lucrătoare de la data încasării plății.
* Transportul se efectuează prin curier.
* Prețurile pachetelor sunt exprimate în RON, cu TVA inclus

 

Comenzile mai mari de 5 pachete beneficiază de reducere personalizată. Vă rugăm să ne contactați în acest sens, înainte de plasarea comenzii, la datele din pagina de contact. Contactează-ne pentru ofertă personalizată