fbpx

OPORTUNITĂȚI DE ACHIZIŢIE DE BOVINE DIN RASA ABERDEEN ANGUS

Odată cu sezonul de toamnă, Ferma Karpaten Meat pune la dispoziţia fermierilor femele şi tauri din rasa Aberdeen Angus cu genetică atent selecţionată. Bovinele provin, atât din ferma proprie, cât şi din import, din ţări precum Germania, Scoţia, Irlanda, Cehia şi Austria.

 

Cu siguranţă, numărul de bovine propus spre comercializare de către Karpaten Meat, cât şi calitatea acestora vor satisface cerinţele generate de piaţă. Toate bovinele oferite deţin certificate de origine şi pot fi selectate individual din cadrul fermei din localitatea Marpod, judeţul Sibiu.

 

Pentru succesul garantat al unei ferme Angus trebuie pus accentul și pe genetica bovinei de reproducție. Bovinele Angus sunt cunoscute pentru trăsături care fac o reală diferență a rentabilității unei ferme de bovine, trăsături precum: creșterea în sistem extensiv, rezistența la condiții extreme, ușurința la fătare, randament ridicat de creștere a produsului, obținerea unui procent ridicat la sacrificare și, nu în ultimul rând, obținerea cărnii premium datorată gradului ridicat de marmorare. Cu adevărat, valoarea genetică a bovinelor Angus se resimte cel mai evident în piață.