fbpx

Karpaten Meat sprijină fermierii prin programul de parteneriat

Pentru agricultorii cu curaj și spirit antreprenorial, România este țara cu posibilități aproape nelimitate. În 2008 la momentul înființării Karpaten Meat, pe pășunile României nu erau întâlnite rasele de bovine de carne. Deși inițial privite cu scepticism de către fermierii locali, care erau învățați cu producția de lapte, animalele acornate ce-și petrec tot timpul anului pe pășune, și-au dovedit în timp rentabilitatea. Eficiența și profitabilitatea unei ferme de bovine Angus i-a convins, așadar pe tot mai mulți să își îndrepte focusul spre acest business care se poate pune ușor pe picioare, cu o investiție minimă.

 

Noi am dat startul business-ului cu bovine de carne ANGUS în România și încă de la început ne-am propus sprijinirea partenerilor în scopul creări unei rețele de producție de viței Angus. Am dezvoltat, așadar, programul de parteneriat KMG, destinat fermierilor cu care firma noastră colaborează. Ori de câte ori este nevoie, le punem acestora la dispoziție suport tehnic și logistic, dar mai ales oferim consiliere pe baza cunoștințelor sau a experienței cumulate pe tot parcursul activității.

 

Pe lângă transferul de know-how pe care îl asigurăm, de asemenea garantăm răscumpărarea vițeilor produși, conform condițiilor specificate în contract. Vițeii trebuie alăptați cel puțin 6  luni de către mamă înainte de a fi răscumpărați. Garanția de răscumpărare a vițeilor reduce riscurile partenerului și îi asigură acestuia o piață de desfacere rentabilă. Investițiile sunt astfel amortizate într-un timp relativ scurt și, în același timp, se conferă încredere partenerului nostru, fiind astfel scutit de costuri în plus pentru furajare și forță de muncă.

 

Înainte de orice achiziție, fermierii își pot alege animalele dorite direct din ferma noastră. Pe baza unei programări prealabile, orice persoană interesată de înființarea unei afaceri cu bovine Angus sau de extinderea acesteia, ne poate vizita pentru a beneficia de îndrumare sau pentru a-și rezerva exact animalele dorite.

 

Programările se pot face la adresa de e-mail   info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul   0269/ 232 977. Ulterior vizitei și identificării bovinelor ce întrunesc cerințele clientului, se pregătește documentația necesară și se stabilesc detaliile livrării.