fbpx

Karpaten Meat lansează un nou program de achiziții de la fermierii parteneri

De-alungul activității noastre am dezvoltat diverse căi de susținere a fermierilor care caută un mediu de dezvoltare fiabil, cu produse de calitate și astfel se îndreaptă spre serviciile noastre.

 

Am oferit consiliere celor ce și-au dorit înființarea unei ferme cu bovine Angus și suport tehnic/ logistic pe parcursul extinderii acestora. Cel mai important, însă, le-am oferit fermierilor garantare contractuală de asigurare a unei piețe de desfacere pentru produși. Acest proiect a scăzut riscurile de investiție ale partenerilor și le-a generat o amortizare a costurilor, efect pe care îl așteptăm și pe viitor, prin continuarea achizițiilor de viței, conform criteriilor contractuale.

 

Ca în orice tip de business, și în managementul unei ferme cursul acțiunilor este dictat de multiplele cerințe și nevoi ale pieței iar evoluția cere flexibilitate.

Mulți dintre colaboratorii noștri vechi caută deja variante rentabile pentru înlocuirea reformelor din fermă.  Răspundem așadar și de această dată necesităților fermierilor parteneri și includem în programul nostru de parteneriat posibilitatea de achiziție a bovinelor care au ajuns la costuri prea mari de întreținere. Pe lângă deja cunoscutul program de achiziție a vițeilor, pe care ne-am specializat și care și-a dovedit eficiența, anul acesta Karpaten Meat lansează o nouă formă de program destinat răscumpărării de reforme.

 

Începând cu această lună, ferma noastră este pregătită pentru asimilarea bovinelor reforme ce nu mai pot fi păstrate din cauza randamentului scăzut. În acest sens, estimarea valorii tranzacționale va fi stabilită în teren de către reprezentații Karpaten Meat Group, urmând ca apoi să se stabilească detaliile logistice.

Pentru detalii despre aceasta nouă oportunitate, ne puteți contacta la adresa de e-mail   info@karpaten-meat.com  sau telefonic la numărul   0269/ 232 977.