fbpx

PACHETUL DE PAȘTI DE LA KARPATEN PREMIUM ANGUS

Indiferent de obiceiul de Paști, cu siguranță de pe nicio masă nu vor lipsi preparatele gustoase, cu grijă pregătite. Karpaten Premium Angus a pregătit anul acesta de Paști un pachet de 3 kg de carne de vită Angus, disponibil în magazinul online până la data de 3 aprilie 2018.

 

EASTER PACK e compus din 1,2kg de capac, 0,8kg de rasol cu os si 1kg de chiulotă  – 3 piese diferite ca textură, aromă și utilizare, provenite din toate zonele pulpei de vită.

 

Toate piesele sunt maturate și ambalate individual în pachete vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu +/- 5% dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton iar temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.

 

Carnea de vită Premium Angus din Transilvania este produsă din bovine cu o genetică de top, crescute în mod natural, în sistem extensiv, pe pășunile românești. Animalele sunt crescute conform normelor de protecție a mediului și ale animalelor, cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiție și expertiză elvețiană.

 

Carnea de vită Angus oferă gust inconfundabil, indiferent de modul în care se gătește, calitatea superioară fiind dată de frăgezime, aromă, marmorare și de procesul de maturare. Una dintre cele mai mari calități ale cărnii de vită Angus este cea nutrițională – prezintă un aport proteic ridicat și conține aminoacizi esențiali dezvoltării unui metabolism puternic și a unui corp sănătos.

 

Fiind produsă în România, ne dorim ca toți consumatorii să aibe posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită de calitate superioară, care până acum putea fi adusă doar din import. Pentru iubitorii de carne de vită, pentru cei ce meniul de sărbătoare e tradițional sau nu, pentru cei ce se pregătesc dinainte și își tratează oaspeții întotdeauna cu produse de calitate, recomandăm EASTER PACK cu carne Premium Angus.